Usta alınır alınmasına da 2. elden daha uyguna getirebilirsin 25k fazla gibiBayadır almayı düşünüyordum. Ama bu fiyatlar çıkmaya başladı. Sizce şuan alınmalı mı. 2.el de bakıyorum ama sizce beklemeli miyim. Piyasa ne olur.
Hocam 256 veya 512gb alacağım arada 500tl var ama en ucuzu 27000tl'den başlıyor. 2. Elde 24 bine 512gb buldum. Sıfır alsam da 1000tl bonusum var 26ya gelecek. Aradaki 2k farkı vermeye değer miUsta alınır alınmasına da 2. elden daha uyguna getirebilirsin 25k fazla gibi
Paran varsa alınır. Kullananlar çok memnun.Bayadır almayı düşünüyordum. Ama bu fiyatlar çıkmaya başladı. Sizce şuan alınmalı mı. 2.el de bakıyorum ama sizce beklemeli miyim. Piyasa ne olur.
Hocam ben şurada çok kararsızım. Fiyatlar bir anda fırladı. 2. elde 24bine bulabiliyorum. Ama sıfıra internetten alacaksam 26bin liraya denk geliyor. aradaki 2bin liraya vermeye değer mi burada kararsızımParan varsa alınır. Kullananlar çok memnun.
hocam bence değmez 0 alın içiniz rahat olsun benceHocam ben şurada çok kararsızım. Fiyatlar bir anda fırladı. 2. elde 24bine bulabiliyorum. Ama sıfıra internetten alacaksam 26bin liraya denk geliyor. aradaki 2bin liraya vermeye değer mi burada kararsızım
Yani hocam 24’ü veren 26’yı da verir kafasındayım ama 24 nakitiniz varsa ve 2k borca girmeye gerek yok. Çok temizse ikinci el alın.Hocam ben şurada çok kararsızım. Fiyatlar bir anda fırladı. 2. elde 24bine bulabiliyorum. Ama sıfıra internetten alacaksam 26bin liraya denk geliyor. aradaki 2bin liraya vermeye değer mi burada kararsızım
aslında 13 pro ile s22ultra arasındaydım ama fiyatlar uçunca mecbur fikrim değişti farklı bir model bakmıyorum teşekkürler. fiyatlar tekrar yükselmeden alıp bir kaç sene rahat etmek istiyorumhocam eğer bı tık daha ucuz birşeylere bakmayı düşünüyorsanız https://www.n11.com/urun/oneplus-9-...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel oneplus 9 proyu öneririm işlemcisi s22 nin bı tık altında olsada daha ince daha hafif ve daha ucuz kamerası bı tık gerisinde samsungun ama 12gb rami var antutu testlerinde birkaçında samsung geçiyor birinde oneplus geçiyor tam denk olmasada daha hafif ve ucuz bir cihaz ararsanız işinizi görebilir 2021 in en güçlü telefonlarından bu arada oneplus
iphone bence çok güzel bir marka fakat türkiye için pek uygun değil yurt dışında fiyatları yanılmıyorsam s22ultraya yakın hatta aynı neredeyse bakabilirsiniz walmartdan ama tr de uçurum yurt dışında alınabilir ama tr de önermemaslında 13 pro ile s22ultra arasındaydım ama fiyatlar uçunca mecbur fikrim değişti farklı bir model bakmıyorum teşekkürler. fiyatlar tekrar yükselmeden alıp bir kaç sene rahat etmek istiyorum