S22 Ultra VS Z Fold 3

HakanG20

80+
Reaksiyon skoru
59
Arkadaşlar bütçe önemli değil sizce hangisini seçmeliyim hızlı söylerseniz sevinirim birazdan avm'ye gideceğim o sırada alacağım. Başka öneriniz varsada yazabilirsiniz.

o kadar bütçeye çıkmışken android almak saçmalıktan başka bir şey değil. İphone 13 pro veya pro max öneririm.
iki cihaz arasından S22 Ultra.

o kadar bütçeye çıkmışken android almak saçmalıktan başka bir şey değil. İphone 13 pro veya pro max öneririm.
iki cihaz arasından S22 Ultra.
Iphone serisinin nasıl bir üstünlüğü var androidden? (Yanlış anlamayın hocam tartışmak için değil sadece neden diye sordum zaten telefon konusunda bilgim çok değil.)

Iphone serisinin nasıl bir üstünlüğü var androidden? (Yanlış anlamayın hocam tartışmak için değil sadece neden diye sordum zaten telefon konusunda bilgim çok değil.)
Uzun ömürlülük
Güncelleme desteği
Yazılım stabilitesi
Güvenlik
Apple Türkiye garanti hizmeti
Sosyal medya uygulamalarında kalite düşmemesi
2. elde değer kaybetmemesi

estağfurullah hocam neden yanlış anlayayım.
uzun ömrülülük, stabilite, uygulama optimizasyonu, batarya.

estağfurullah hocam neden yanlış anlayayım.
uzun ömrülülük, stabilite, uygulama optimizasyonu, batarya.
Iphone seçersem 13 pro mu seçmem daha mantıklı olur 13 pro max mi? Ben büyük ekran çok sevmem (Ki ilk iki seçimim olan telefonlarla biraz çelişsede) ama batarya kapasitesinin arttığını biliyorum max modelinde. Batarya ekranın fazla büyük olmasını karşılar mı? Bu arada ilk seçimlerimin büyük cihazlar olması android tarafında üst düzey küçük bir model bulamamam. Z Fold'u özellikle katlanıp küçülebiliyor diye istemiştim. Aslında aklımda flip'de vardı ama yapısı gereği açıp kapatmak korkutucu geldi bana hocam.
Post automatically merged:

Uzun ömürlülük
Güncelleme desteği
Yazılım stabilitesi
Güvenlik
Apple Türkiye garanti hizmeti
Sosyal medya uygulamalarında kalite düşmemesi
2. elde değer kaybetmemesi
Hocam Apple Türkiye Garanti Hizmeti daha mı iyi diğer markalara göre?

Iphone seçersem 13 pro mu seçmem daha mantıklı olur 13 pro max mi? Ben büyük ekran çok sevmem (Ki ilk iki seçimim olan telefonlarla biraz çelişsede) ama batarya kapasitesinin arttığını biliyorum max modelinde. Batarya ekranın fazla büyük olmasını karşılar mı? Bu arada ilk seçimlerimin büyük cihazlar olması android tarafında üst düzey küçük bir model bulamamam. Z Fold'u özellikle katlanıp küçülebiliyor diye istemiştim. Aslında aklımda flip'de vardı ama yapısı gereği açıp kapatmak korkutucu geldi bana hocam.

pro ile pro max arasında bataryada ciddi fark var. şuan amiral gemileri arasında 13 pro max den iyi bataryaya sahip cihaz yok.
apple tr garantisi hiç bir markaya benzemez. en ufak markaya ait bir sorunda cihaz değişimi yapıyorlar.

Size iPhone 13 Pro daha uygun olacaktır.

Evet hocam. Basitçe çözülemeyen bir sorun varsa direkt yeni cihaz verirler. Genius denen servis sağlayıcıları çok ilgilidir (kara kaşımıza kara gözümüze değil tabii, verdiğin paranın bedeli + şirket politikası).
Diğer markalar genelde "kullanıcı hatası" diye yaftalayıp geçerler, süreç THH'lerle telefon kavgalarıyla geçer.

Geri