Çözüldü✓ S22 Ultra Yarısı Türkçe Yarısı İngilizce

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
174
Yurt dışı iPhone 14 ile takas yaptım kurulumu tamamladım fakat yarısı Türkçe yarısında İngilizce bunu nasıl düzelteceğim?

Ekler

• 1761398269564.webp
    1761398269564.webp
    68.3 KB · Hit: 52
  • 1761398294366.webp
    1761398294366.webp
    162 KB · Hit: 51
Muhtemelen kore cihazı. Düzelmiyor.

Hocam single csc bir rom yükleyip cscyi TRye çevirip Multi csc Türkçe romu yüklemen lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok gıcık bir şey yapması değmez vaktini harcamaya

Hocam single csc bir rom yükleyip cscyi TRye çevirip Multi csc Türkçe romu yüklemen lazim

Çok gıcık bir şey yapması değmez vaktini harcamaya
Böyle kullanıp alış diyorsun yani :D

Kore sürümü cihazlar böyle büyük ihtimalle Korece uygulamalar vardır. Bazıları tek sim oluyor operatör cihazı gibi.
OEM unlock yapıp farklı romlar atman lazım XDA araştır belki rom bulabilirsin. Avrupa sürümüne çevirenler var ama 100-200 💲 gibi para alıyorlardı

Öne ui 8 TRye gelmeden Kore'ye gelmişti gittim yükledim beğenmedim geri TRye çevirecektim direk cevrilmedigini öğrendim 3 saatimi falan aldı çevirmeyi öğrenmek Kore romlarim öyle bir sikintisi var
Hocam onu nasıl yaptınız sm g908n sürüme mi geçtiniz

Son düzenleme:
Cihazın model numarası nedir ?
SM-908N

Öne ui 8 TRye gelmeden Kore'ye gelmişti gittim yükledim beğenmedim geri TRye çevirecektim direk cevrilmedigini öğrendim 3 saatimi falan aldı çevirmeyi öğrenmek Kore romlarim öyle bir sikintisi var
Valla birde tek simmiş bu server kaydı lazım bide buna. Yüksek ihtimalle telefonumu geri alıcam satıp S24 Ultra alırım.

Kore sürümü cihazlar böyle büyük ihtimalle Korece uygulamalar vardır. Bazıları tek sim oluyor operatör cihazı gibi.
OEM unlock yapıp farklı romlar atman lazım XDA araştır belki rom bulabilirsin. Avrupa sürümüne çevirenler var ama 100-200 💲 gibi para alıyorlardı

Hocam onu nasıl yaptınız sm g908n sürüme mi geçtiniz
Hocam cihazım tab s9 ultra idi. Stock öne ui 8 Kore romu yükledim denemek için. Kore romundan başka cscye gecemiyorsun direk. Önce bir tane stocksingle csc rom flashladim. Hangi ülkeydi hatırlamıyorum chatgptye tartışıp bulmuştum bir ülkenin. O romu flashladim. Samfw tooldan manuel olarak tr olarak değiştirdim cscyi. Sonra stock Multi csc .tr romu kurdum. Csc Tr oldu bu sekilde. Direk Multi csc Tr kurduğunda csc Tr olmuyordu. Ya da direk flashlanmiyordu hangisi hatırlamıyorum

Hocam cihazım tab s9 ultra idi. Stock öne ui 8 Kore romu yükledim denemek için. Kore romundan başka cscye gecemiyorsun direk. Önce bir tane stocksingle csc rom flashladim. Hangi ülkeydi hatırlamıyorum chatgptye tartışıp bulmuştum bir ülkenin. O romu flashladim. Samfw tooldan manuel olarak tr olarak değiştirdim cscyi. Sonra stock Multi csc .tr romu kurdum. Csc Tr oldu bu sekilde. Direk Multi csc Tr kurduğunda csc Tr olmuyordu. Ya da direk flashlanmiyordu hangisi hatırlamıyorum
Hocam rom atıncaimei gitmiyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,947
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri