tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 174
Bir çaresi yok mu hocam?Muhtemelen kore cihazı. Düzelmiyor.
Yok maalesef.Bir çaresi yok mu hocam?
Böyle kullanıp alış diyorsun yaniHocam single csc bir rom yükleyip cscyi TRye çevirip Multi csc Türkçe romu yüklemen lazim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok gıcık bir şey yapması değmez vaktini harcamaya
Öne ui 8 TRye gelmeden Kore'ye gelmişti gittim yükledim beğenmedim geri TRye çevirecektim direk cevrilmedigini öğrendim 3 saatimi falan aldı çevirmeyi öğrenmek Kore romlarim öyle bir sikintisi varBöyle kullanıp alış diyorsun yani![]()
Hocam onu nasıl yaptınız sm g908n sürüme mi geçtinizÖne ui 8 TRye gelmeden Kore'ye gelmişti gittim yükledim beğenmedim geri TRye çevirecektim direk cevrilmedigini öğrendim 3 saatimi falan aldı çevirmeyi öğrenmek Kore romlarim öyle bir sikintisi var
SM-908NCihazın model numarası nedir ?
Valla birde tek simmiş bu server kaydı lazım bide buna. Yüksek ihtimalle telefonumu geri alıcam satıp S24 Ultra alırım.Öne ui 8 TRye gelmeden Kore'ye gelmişti gittim yükledim beğenmedim geri TRye çevirecektim direk cevrilmedigini öğrendim 3 saatimi falan aldı çevirmeyi öğrenmek Kore romlarim öyle bir sikintisi var
Hocam cihazım tab s9 ultra idi. Stock öne ui 8 Kore romu yükledim denemek için. Kore romundan başka cscye gecemiyorsun direk. Önce bir tane stocksingle csc rom flashladim. Hangi ülkeydi hatırlamıyorum chatgptye tartışıp bulmuştum bir ülkenin. O romu flashladim. Samfw tooldan manuel olarak tr olarak değiştirdim cscyi. Sonra stock Multi csc .tr romu kurdum. Csc Tr oldu bu sekilde. Direk Multi csc Tr kurduğunda csc Tr olmuyordu. Ya da direk flashlanmiyordu hangisi hatırlamıyorumKore sürümü cihazlar böyle büyük ihtimalle Korece uygulamalar vardır. Bazıları tek sim oluyor operatör cihazı gibi.
OEM unlock yapıp farklı romlar atman lazım XDA araştır belki rom bulabilirsin. Avrupa sürümüne çevirenler var ama 100-200gibi para alıyorlardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam onu nasıl yaptınız sm g908n sürüme mi geçtiniz
Hocam rom atıncaimei gitmiyor muHocam cihazım tab s9 ultra idi. Stock öne ui 8 Kore romu yükledim denemek için. Kore romundan başka cscye gecemiyorsun direk. Önce bir tane stocksingle csc rom flashladim. Hangi ülkeydi hatırlamıyorum chatgptye tartışıp bulmuştum bir ülkenin. O romu flashladim. Samfw tooldan manuel olarak tr olarak değiştirdim cscyi. Sonra stock Multi csc .tr romu kurdum. Csc Tr oldu bu sekilde. Direk Multi csc Tr kurduğunda csc Tr olmuyordu. Ya da direk flashlanmiyordu hangisi hatırlamıyorum
Orijinalse gitmez. Sanırım server kaydı olanlarda da gitmiyor.Hocam rom atıncaimei gitmiyor mu