sizce hangisi mantikli s21 fe daha sıcak geliyor buyuk ekran ve batarya konusunda, oyun oynayan birisi degilim gunluk kullanıyorum sosyal medya falan bide kamera onemli benim icin
SD modellerinde nasıldır bilmiyorum fakat eski S21 FE kullanıcısı olarak ön kamera performansının çok da iyi olduğunu söyleyemeyeceğim, eğer selfie tarzı fotoğraflar çekinmeyi seviyorsanız yeterli ışıkta gayet iyi fakat ev ortamı gibi normal veya biraz az ışık alan yerlerde kamera performansı istenmeyecek şekilde düşüyor. Şimdi alacak olsam S22 alırdım kamera ve malzeme konusu yüzünden ama malzeme biraz benim takıntım . Arka kamerası gayet başarılı ikisinin de.
sizce hangisi mantikli s21 fe daha sıcak geliyor buyuk ekran ve batarya konusunda, oyun oynayan birisi degilim gunluk kullanıyorum sosyal medya falan bide kamera onemli benim icin