S23 Aldım sizce iyi mi yaptım ?

Xpertronic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
819
23200 TL ye aldım arkadaşlar 256 gb olanı sizce iyi mi yaptım kötü mü forumlarda okuduğum yorumlara göre bunu almayı tercih ettim iphone 13 alacaktım normalde telefon daha elime geçmedi bir sormak istedim

S23 serisi ile Samsung iPhone a gerçek anlamda bir rakip oldu. Android tarafında alınabilecek en güçlü cihazlardan birisi zaten kendisi. Hayırlı olsun bence oldukça iyi yapmışsınız.

S23 serisi ile Samsung iPhone a gerçek anlamda bir rakip oldu. Android tarafında alınabilecek en güçlü cihazlardan birisi zaten kendisi. Hayırlı olsun bence oldukça iyi yapmışsınız.
çok teşekkürler

23200 TL ye aldım arkadaşlar 256 gb olanı sizce iyi mi yaptım kötü mü forumlarda okuduğum yorumlara göre bunu almayı tercih ettim iphone 13 alacaktım normalde telefon daha elime geçmedi bir sormak istedim
s22 kullanıyor arkadaşım ip 11-12 ye göre daha iyi geldi bana kamerası vs ayrı bi boyutta... s22 den yola çıkarak s23 ü düşündüğümde bence iyi yapmışsınız

iyi yapmışsın, pişman olmayacaksın

Hayırlı olsun, Ben de almayı düşünüyorum ama taksitle satan bulamadım

H.o babamda s21 var miss gibi s23 missssss gibidir

Hayırlı olsun. Herkesin kendi tercihi, ben olsam iPhone alırdım.

Hayırlı olsun bende plus olanını almayı düşünüyorum

Plus versiyonu alsaydın daha iyi olurdu. Ama s23 asla kötü bir telefon değil pişman olacağını sanmıyorum. Hayırlı olsun:)

Geri