Neler Yeni

S23 + Buds 2 Pro aldım H.O, G.O?

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Mağazadan aldım kampanyalı 26'ya denk geldi her şey. 256 GB, aslında Buds 2 istiyordum ama kampanyada olduğu için Buds 2 Pro aldım.

BabaVoss7

80+ Silver
Gayet güzel kral şubattan beri kullanıyorum çok memnunum hayırlı olsun. 30lira oldu zaten iyi fiyata almışsın

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Hayırlı olsun, ikisi toplam fiyat olarak gayet iyi. Telefona ve kulaklığa diyecek bir şey yok
S21 ve buds 2 kullanan biri olarak ben cihazlarımdan memnunum
buds 2 pro da hi-fi desteği mevcut ses kalitesi çok daha iyidir. Pişman olmazsın

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar. Pilinden umarım memnun olurum zaten oyun falan oynamıyorum.

BabaVoss7

80+ Silver
Hocam yapmam gereken bir ayar var mı?
Özellikle diyebileceğim bişey yok. Eski telefondan aktarmak yerine sıfır kurulum yapılması tavsiye ediliyor daha çok. Bir iki hafta sonra pilden tam performans alınmaya başlanıyor. Eğer ram le çok işiniz yoksa ramplus özelliğini kapatsanız pil açısından bi tık iyi olabilir. Goodlock uygulamasınıda tavsiye ederim özelleştirme açısından gayet güzel bi uygulama. Kendi mağazasında.
Kullandıkça daha çok hoşuma gitti açıkçası benim. 120hz ve işlemci hızı vs çok güzel şahsen

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellikle diyebileceğim bişey yok. Eski telefondan aktarmak yerine sıfır kurulum yapılması tavsiye ediliyor daha çok. Bir iki hafta sonra pilden tam performans alınmaya başlanıyor. Eğer ram le çok işiniz yoksa ramplus özelliğini kapatsanız pil açısından bi tık iyi olabilir. Goodlock uygulamasınıda tavsiye ederim özelleştirme açısından gayet güzel bi uygulama. Kendi mağazasında.
Kullandıkça daha çok hoşuma gitti açıkçası benim. 120hz ve işlemci hızı vs çok güzel şahsen
Hocam Goodlock uygulamasını indirdim. Şarj 1 hafta sonra diyorsanız bekleyeyim. 8 GB'dan 6 GB'a düşürsem hızda bir değişiklik olur mu? Oyun falan oynamıyorum zaten.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
hayırlı olsun

121709

80+ Silver
H.o iyi fiyat. Güle güle kullanın.

BabaVoss7

80+ Silver
Hocam Goodlock uygulamasını indirdim. Şarj 1 hafta sonra diyorsanız bekleyeyim. 8 GB'dan 6 GB'a düşürsem hızda bir değişiklik olur mu? Oyun falan oynamıyorum zaten.
Bende kapalı bi kötü yanını görmedim. Bende oyun oynamıyorum sosyal medya google filan anca

Zechion

80+ Silver
Mağazadan aldım kampanyalı 26'ya denk geldi her şey. 256 GB, aslında Buds 2 istiyordum ama kampanyada olduğu için Buds 2 Pro aldım.
Saat hediyesi yok muydu hocam ? Yakın bir tanıdığımız aldığında saat hediyesi de vermişlerdi. Fakat onun ki S23 ultra mı falan onun hakkında bir bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,039,855
Üyeler
164,924
Son üye
EileenHalvorson
Top Bottom