Tolgaistaken
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
23 24 arası bütçem var aklımdan s23 fe geçiyor kullanan veya bir bilgisi olan varsa yarım edebilir misiniz acaba ?
6 aylık kullanıcı deneyimi söyleyeceğim kamera güzel yazılım güzel donma kasma yok ama batarya fazla oyun oynandığın biraz hızlı gidiyor onun dışında hiçbir problemi yok ısınması normal telefonlar nasıl öyle aşırı değil.23 24 arası bütçem var aklımdan s23 fe geçiyor kullanan veya bir bilgisi olan varsa yarım edebilir misiniz acaba ?
ayrıca sarı siteden daha ucuza alabilirsin ve 256gb alsan daha sağlıklı olur ben bu halimle 80gb dolu.23 24 arası bütçem var aklımdan s23 fe geçiyor kullanan veya bir bilgisi olan varsa yarım edebilir misiniz acaba ?
kanka telefondan oyun oynayan biri değilim arada sırada clash royale clash of clans falan oynarım günlük aktivitelerde şarjı 1 günü çıkarıyor mu6 aylık kullanıcı deneyimi söyleyeceğim kamera güzel yazılım güzel donma kasma yok ama batarya fazla oyun oynandığın biraz hızlı gidiyor onun dışında hiçbir problemi yok ısınması normal telefonlar nasıl öyle aşırı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca sarı siteden daha ucuza alabilirsin ve 256gb alsan daha sağlıklı olur ben bu halimle 80gb dolu.
evet normal günde bir kaç kere oyun oynarsan havada kara tek günü çıkarıyor.kanka telefondan oyun oynayan biri değilim arada sırada clash royale clash of clans falan oynarım günlük aktivitelerde şarjı 1 günü çıkarıyor mu
Çıkartır bende kullaniyorum telefonu gayet iyi telefon özellikle kamerasını kullanmayı bilen biriysen çok iyi fotoğraflar çekiyorkanka telefondan oyun oynayan biri değilim arada sırada clash royale clash of clans falan oynarım günlük aktivitelerde şarjı 1 günü çıkarıyor mu
Ayrıca renk önerisi yapmak istemem ama beyaz çok güzel duruyor telefonda.kanka telefondan oyun oynayan biri değilim arada sırada clash royale clash of clans falan oynarım günlük aktivitelerde şarjı 1 günü çıkarıyor mu
ben hala iphone 6 kullanıyorum ilk çıktığında almıştım çok fazla telefonla ilgilenmediğimden erteledim sürekli yeni telefon almayı ne olursa olsun beni çok memnun edecek benceÇıkartır bende kullaniyorum telefonu gayet iyi telefon özellikle kamerasını kullanmayı bilen biriysen çok iyi fotoğraflar çekiyor
bende beğendim bu gün gidip bi baktım telefona beyaz gerçekten çok güzelAyrıca renk önerisi yapmak istemem ama beyaz çok güzel duruyor telefonda.
aradaki fiyat farkı 2 3 k değil maalesef2-3 k daha koyup s23 almanı tavsiye ederim
haydaa en son 27 k idi telefon demek artmış fiyatıaradaki fiyat farkı 2 3 k değil maalesef
kanka interneti bilemiyorum ama mağazalarda şuan 35haydaa en son 27 k idi telefon demek artmış fiyatı
kanka interneti bilemiyorum ama mağazalarda şuan 35
PTT AVM'den bir şey alınmaz hocamdistribitör garantili alabilirsin bak bunu![]()
Samsung Galaxy S23 Siyah 128 GB 8 GB Ram Akıll - PttAVM
Samsung Galaxy S23 Siyah 128 GB 8 GB Ram Akıllı Telefon (Samsung Türkiye Garantili) Samsung Galaxy S23 Siyah 128 GB 8 GB Ram Akıllı Telefon (Samsung Türkiye Garantili) - 2025www.pttavm.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
satıcı iyi olsun diyorsan bu da var ama bence hiç problem değil