s23 fe nasıl bir telefon

23 24 arası bütçem var aklımdan s23 fe geçiyor kullanan veya bir bilgisi olan varsa yarım edebilir misiniz acaba ?
6 aylık kullanıcı deneyimi söyleyeceğim kamera güzel yazılım güzel donma kasma yok ama batarya fazla oyun oynandığın biraz hızlı gidiyor onun dışında hiçbir problemi yok ısınması normal telefonlar nasıl öyle aşırı değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

23 24 arası bütçem var aklımdan s23 fe geçiyor kullanan veya bir bilgisi olan varsa yarım edebilir misiniz acaba ?
ayrıca sarı siteden daha ucuza alabilirsin ve 256gb alsan daha sağlıklı olur ben bu halimle 80gb dolu.

6 aylık kullanıcı deneyimi söyleyeceğim kamera güzel yazılım güzel donma kasma yok ama batarya fazla oyun oynandığın biraz hızlı gidiyor onun dışında hiçbir problemi yok ısınması normal telefonlar nasıl öyle aşırı değil.

ayrıca sarı siteden daha ucuza alabilirsin ve 256gb alsan daha sağlıklı olur ben bu halimle 80gb dolu.
kanka telefondan oyun oynayan biri değilim arada sırada clash royale clash of clans falan oynarım günlük aktivitelerde şarjı 1 günü çıkarıyor mu

Çıkartır bende kullaniyorum telefonu gayet iyi telefon özellikle kamerasını kullanmayı bilen biriysen çok iyi fotoğraflar çekiyor
ben hala iphone 6 kullanıyorum ilk çıktığında almıştım çok fazla telefonla ilgilenmediğimden erteledim sürekli yeni telefon almayı ne olursa olsun beni çok memnun edecek bence :)

Ayrıca renk önerisi yapmak istemem ama beyaz çok güzel duruyor telefonda.
bende beğendim bu gün gidip bi baktım telefona beyaz gerçekten çok güzel

kanka interneti bilemiyorum ama mağazalarda şuan 35
distribitör garantili alabilirsin bak bunu

satıcı iyi olsun diyorsan bu da var ama bence hiç problem değil

distribitör garantili alabilirsin bak bunu

satıcı iyi olsun diyorsan bu da var ama bence hiç problem değil
PTT AVM'den bir şey alınmaz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri