Neler Yeni

S23 için iPhone adaptörü kullanmak?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,961
Samsung sanırım kutudan adaptörü çıkarmış. Elimde 450 liralık 20W iPhone adaptörü var onu kullansam sorun olur mu? Bir de Samsung 25W için 300 lira vermek istemedim.

Samsung sanırım kutudan adaptörü çıkarmış. Elimde 450 liralık 20W iPhone adaptörü var onu kullansam sorun olur mu? Bir de Samsung 25W için 300 lira vermek istemedim.
Hızlı doldurmucak Samsung onaylı adaptör olmalı s23 kullanıcısının 67w Xiaomi 20w Apple denedim hızlı doldurmuyor hızlı doldurma ibaresi cikmio zaten

Hızlı doldurmucak Samsung onaylı adaptör olmalı s23 kullanıcısının 67w Xiaomi 20w Apple denedim hızlı doldurmuyor hızlı doldurma ibaresi cikmio zaten
Nasıl yani adaptör Samsung değil diye 5-10W la falan mı şarj ediyor? Samsung böyle bir firma değildi yav Apple bile değişik adaptörlerle tam hız şarj yapıyor…

Dediğin gibiyse mecbur bir 300TL daha çıkacak cebimizden.

S 23 25 watt apple 20 watt hızlı şarjı aradaki watt farkından açmayabilir.
Ampere uygulaması yüklersiniz Google Play Store'dan kaç amper ile şarj ettiğine bakarsanız.
Yüksek bir amperde şarj ediyorsa hızlı şarj değerine yakın almanıza gerek yok. Değilse 300 tl vereceksiniz.

Samsung' un adaptörünün kaç volt ve kaç amper verdiğini bilmeniz gerekli.
Adaptör 3 amper çıkış sağlıyorsa max 3000 miliamper değer görürsünüz.

Nasıl yani adaptör Samsung değil diye 5-10W la falan mı şarj ediyor? Samsung böyle bir firma değildi yav Apple bile değişik adaptörlerle tam hız şarj yapıyor…

Dediğin gibiyse mecbur bir 300TL daha çıkacak cebimizden.
Dostum s23 sahibiyim 67 watt 34watt 25watt hepsiyle denedim süper hızlı sarz amblemi çıkmıyor ne yazık ki ve hızlı doldurmuyor

Dostum s23 sahibiyim 67 watt 34watt 25watt hepsiyle denedim süper hızlı sarz amblemi çıkmıyor ne yazık ki ve hızlı doldurmuyor
Telefon elime geçti, ama adaptör büyük ihtimalle haftaya sarkacak. Telefona ilk birkaç şarjı iPhone adaptörü ile yapsam zararı olur mu sizce? Yoksa telefonu tekrar kutuya kaldırıp adaptörü mü beklesem?

Telefon elime geçti, ama adaptör büyük ihtimalle haftaya sarkacak. Telefona ilk birkaç şarjı iPhone adaptörü ile yapsam zararı olur mu sizce? Yoksa telefonu tekrar kutuya kaldırıp adaptörü mü beklesem?
1-2 Hafta zararı olmaz.

Birkaç ile sorun olmaz telefonun özelliği var ona göre amper ve voltajı dengeliyor sorun olmaz yani benim arkadaşım poco X3 pro sarzi ile kullanıyor 4 aydır hiçbir sorun yok hızlı doldurmaz sadece 5 10w ile doldurur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-2 Hafta zararı olmaz.
Özlettin kendini telefon adam

kral markalar napıyorsa artık kendi adaptöre olmadan süper şarja geçmiyo genellikle. bendede s23 var 27w denedim 20w 23w denedim sadece kendi 25w şarjında süpere geçiyo ama diğerleride hızlı şarj olarak gçözüküyor 20-15 civarı yani

kral markalar napıyorsa artık kendi adaptöre olmadan süper şarja geçmiyo genellikle. bendede s23 var 27w denedim 20w 23w denedim sadece kendi 25w şarjında süpere geçiyo ama diğerleride hızlı şarj olarak gçözüküyor 20-15 civarı yani
iPhone hızlıya geçiyordu, 18W A101 adaptörüm var çok iyi şarj ediyordu cihazı. Ama Samsunglarda öyle bir sorun varmış evet, ben genelde gece şarj yapıyorum o yüzden cihaz bir günü çıkardığı sürece şarj hızı ile pek alakam kalmıyor 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,918
Üyeler
173,436
Son üye
jejWjzk
Geri