Neler Yeni

S23 işlemcisi vs nasıldır ?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
İp11 kullanıyorum s23 almayı düşünüyorum ne diyorsunuz satıp ? Oyun vs oynuyorum

şahin doğan

80+ Platinum
Detaylı pil testleri gelmeden geçmenizi önermem. Geçiş yapacaksanız Samsung eskiyi getir yeniyi götür de 64GB 11'e 15.000 TL gibi bir şey veriyor.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Detaylı pil testleri gelmeden geçmenizi önermem. Geçiş yapacaksanız Samsung eskiyi getir yeniyi götür de 64GB 11'e 15.000 TL gibi bir şey veriyor.
Sorun varmı gibi sorulara sıkıntısız dedim ıygun değil dedi nedense hatasız

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,330
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
3900 mAh android için cok az değil mi ya

şahin doğan

80+ Platinum

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
İp11 kullanıyorum s23 almayı düşünüyorum ne diyorsunuz satıp ? Oyun vs oynuyorum
S23 İçin pek umutlu değil çoğu kişi diğer serilerle arasında pek fazla bir değişiklik olacağını sanmıyorum

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Hocam ben 14 pro ve s23 ultra arasındayım ama iPhone almanız daha yararınıza çünkü 2.el de daha güçlü bütçeniz var ise iPhone 13 bakmanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3900 mAh android için cok az değil mi ya
S23 ultra takas kampanyasında 11 için kaç değer veriliyor.

BabaVoss7

80+ Silver
ben aldım kullanıyorm şuan. pili o kadar kötü değil bence. önceki serileri kullanmadım note 8 prodan geçtim. o teknik olarak bataryası iyi sayılan bi telefondu. onunla arasında bi fark görmedim. günü rahatça çıkarır. oyun oynamadım oynamıyotrumda zaten. ama onun için ekranda lazım zaten plus modeli pil açısından da mantıklı olur. işlemcisi cidden belli ediyo kendini. cidden baya hızlı geldi bana telefon. güncelleriyle kıyaslayamam ama bence baya baya hızlı. apple 14 klullandım bence ondan bile hızlı geldi bana bilemiyorum tam. adı çıkmış dokuza inmez sekize mantığı bence. pili iyi olsa bile insanlar dikkat ettiği için beğenmeyecek gibi. dışarda kullanmak için ekran koruyucu ve kılıf bekliyorum. evde 3 saat kullanmışım 17 saat beklemede kalmış. şuan şarjı 44. yani 20 saatir şarj etmedim. bence gaye yeterli bi süre. dışarda mobil veriyle günü krtarır bence.
7k az para değil ekran ve pil için vermem şahsen. p.ixel de artımıyor haliyle. 7 k yterine günde ikli kez şarj ederim ben.
Genel olarak bay baya memnunum. kampanya beni cezbetti hiç aklımda yoktu. 26 kya saat telefon ve kablosuz şarj aldım yeni nesil daha nolsunki...
Mesaj otomatik birleştirildi:

ha şu da var. satarken kar edeyim dersen onu bilemem. ben telefonumu satmadım hiç alırım 3-5 yıl kullanırım bide ana baba kullanır genelde benden sonra. o yüzden 2. el benim için önemsiz. olsa bile ios seven biri değilim androidciyim.

Top Bottom