Hocam ben 14 pro ve s23 ultra arasındayım ama iPhone almanız daha yararınıza çünkü 2.el de daha güçlü bütçeniz var ise iPhone 13 bakmanızı tavsiye ederim.
ben aldım kullanıyorm şuan. pili o kadar kötü değil bence. önceki serileri kullanmadım note 8 prodan geçtim. o teknik olarak bataryası iyi sayılan bi telefondu. onunla arasında bi fark görmedim. günü rahatça çıkarır. oyun oynamadım oynamıyotrumda zaten. ama onun için ekranda lazım zaten plus modeli pil açısından da mantıklı olur. işlemcisi cidden belli ediyo kendini. cidden baya hızlı geldi bana telefon. güncelleriyle kıyaslayamam ama bence baya baya hızlı. apple 14 klullandım bence ondan bile hızlı geldi bana bilemiyorum tam. adı çıkmış dokuza inmez sekize mantığı bence. pili iyi olsa bile insanlar dikkat ettiği için beğenmeyecek gibi. dışarda kullanmak için ekran koruyucu ve kılıf bekliyorum. evde 3 saat kullanmışım 17 saat beklemede kalmış. şuan şarjı 44. yani 20 saatir şarj etmedim. bence gaye yeterli bi süre. dışarda mobil veriyle günü krtarır bence.
7k az para değil ekran ve pil için vermem şahsen. p.ixel de artımıyor haliyle. 7 k yterine günde ikli kez şarj ederim ben.
Genel olarak bay baya memnunum. kampanya beni cezbetti hiç aklımda yoktu. 26 kya saat telefon ve kablosuz şarj aldım yeni nesil daha nolsunki...
Mesaj otomatik birleştirildi:
ha şu da var. satarken kar edeyim dersen onu bilemem. ben telefonumu satmadım hiç alırım 3-5 yıl kullanırım bide ana baba kullanır genelde benden sonra. o yüzden 2. el benim için önemsiz. olsa bile ios seven biri değilim androidciyim.