Neler Yeni

S23 kaç sene götürür?

orhankoz

80+
Merhaba, Galaxy S23 alma aşamasındayım ama aklımda bazı soru işaretleri var. Uzun zamandır android kullanmadım ve 6 senedir Iphone kullanıcısıyım.

Bugün Galaxy S23 alsak uygulama desteği/güncellemesi vs. derken ortalama kaç sene sorunsuz götürür?

Cihazın ciddi herhangi bir kronik sorunu var mı?

Bildiğiniz gibi android cihazlar sosyal medya uygulamalarında (instagram, whatsapp vs.) fotoğraf ve video kalitesini oldukça düşürüyor. Android tarafında bu sorun çözüldü mü? Kalite hâlâ bozuluyor mu?

25 bin lira civarında alınabilecek en mantıklı cihaz Galaxy S23 müdür? Başka cihazlarda değerlendirilebilir mi? Yorumlarsanız sevinirim.

34byk21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Muhammed
Merhaba, Galaxy S23 alma aşamasındayım ama aklımda bazı soru işaretleri var. Uzun zamandır android kullanmadım ve 6 senedir Iphone kullanıcısıyım.

Bugün Galaxy S23 alsak uygulama desteği/güncellemesi vs. derken ortalama kaç sene sorunsuz götürür?

Cihazın ciddi herhangi bir kronik sorunu var mı?

Bildiğiniz gibi android cihazlar sosyal medya uygulamalarında (instagram, whatsapp vs.) fotoğraf ve video kalitesini oldukça düşürüyor. Android tarafında bu sorun çözüldü mü? Kalite hâlâ bozuluyor mu?

25 bin lira civarında alınabilecek en mantıklı cihaz Galaxy S23 müdür? Başka cihazlarda değerlendirilebilir mi? Yorumlarsanız sevinirim.
iphone 12 bak

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Semi kaan Çakır
Bugün Galaxy S23 alsak uygulama desteği/güncellemesi vs. derken ortalama kaç sene sorunsuz götürür
WhatsApp şuan en az android 4.4 istiyor diye hatırlıyorum , yani ana uygulamalar çok uzun yıllar destek alır .
Bildiğiniz gibi android cihazlar sosyal medya uygulamalarında (instagram, whatsapp vs.) fotoğraf ve video kalitesini oldukça düşürüyor. Android tarafında bu sorun çözüldü mü? Kalite hâlâ bozuluyor
S21 serisi ile sorun çözüldü diye biliyorum.

şahin doğan

80+ Platinum
Kullanmak istediğin kadar götürür.
Samsung S21 serisinden sonra biraz düzelti bu İnstagram olayını ama hala instagram içerisinden veya kameradan çekip video yükleyince kalite düşüyor. Üzerine müzik vs eklersen baya kötüleşiyor. Fotoğraf tarafında sorun yok gibi.
25 Bin lira bütçede en mantıklısı S23.
6 Yıllık İOS kullanıcısı olarak size zor gelecektir ama kullandıkça alışırsınız. Bende yıllardır İOS kullanıcısıyım ve 2 aylık Samsung maceramda alışmak uzun sürdü. Sonrasında tekrar İOS'a döndüm :D

orhankoz

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanmak istediğin kadar götürür.
Samsung S21 serisinden sonra biraz düzelti bu İnstagram olayını ama hala instagram içerisinden veya kameradan çekip video yükleyince kalite düşüyor. Üzerine müzik vs eklersen baya kötüleşiyor. Fotoğraf tarafında sorun yok gibi.
25 Bin lira bütçede en mantıklısı S23.
6 Yıllık İOS kullanıcısı olarak size zor gelecektir ama kullandıkça alışırsınız. Bende yıllardır İOS kullanıcısıyım ve 2 aylık Samsung maceramda alışmak uzun sürdü. Sonrasında tekrar İOS'a döndüm :D
Ios'a dönme nedeniniz yazılım mıydı yoksa farklı sorunlar mıydı hocam?

şahin doğan

80+ Platinum
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,517
Üyeler
164,689
Son üye
musab erten
Top Bottom