Neler Yeni

S23 pil korumayi kapatmalı mıyim?

Reindi

80+ Silver
Ne yapmalıyım pil koruma açık mi dursun yoksa kapali mi dursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz da s23 vardi sanki

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
ilyas koç
%20-%80 şarj arasında bir günü çıkarabiliyorsanız uzun vade için güzel bir özellik ama kullanımınıza göre şarj %80 den %5 lere iniyorsa pek bi anlamı kalmıyor bence. Fazla şarj etmekte iyi değil, şarjı dibine kadar bitirmekte iyi değil sonuçta

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mesela ben 2 3 sene kullandım bu telefonu 2 3 sene sonra samsung hala batarya değişimi yapiyor mu? Bundan emin olsam umrumda olmayacak
Garantisi bittikten sonra neden yapsın. Ha garanti dışı diyorsan evet yapar. Galiba yasalar gereği 6 ya da 8 yıl parçasını bulundurmak zorundalardı. Ha ama ne kadar uyarlar onu bilmiyorum :D

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%20-%80 şarj arasında bir günü çıkarabiliyorsanız uzun vade için güzel bir özellik ama kullanımınıza göre şarj %80 den %5 lere iniyorsa pek bi anlamı kalmıyor bence. Fazla şarj etmekte iyi değil, şarjı dibine kadar bitirmekte iyi değil sonuçta
Hic 5 e düşürecek kadar kullanmadım telefonu max 15 20 falan oldu ama bilmiyorum daha yeni telefon ileriki sürede yetmez belki

Garantisi bittikten sonra neden yapsın. Ha garanti dışı diyorsan evet yapar. Galiba yasalar gereği 6 ya da 8 yıl parçasını bulundurmak zorundalardı. Ha ama ne kadar uyarlar onu bilmiyorum :D
Ben bedava demiyorum ki 😀 gerekirse 2 3k vermeyede razıyım ama bana orijinal batarya takacak zamanı gelince

BabaVoss7

80+ Silver
bendede var evdeyken açıyorum dışardayken veya olavağımda fullüyorum rutin şeklinde ayarlarsan sorun olmaz bence

Palo DAYI 👑

80+ Gold
5 aydir kullanıyorum. Sormak istediğin varsa cevaplamak isterim.
Pil koruması adaptif iyidir kalsin uyku modunu telefon kendisi algılıyor ama biraz zor olur o yüzden uyku modunu kendin belirlersen daha iyi olur ayarlar- rutinler bölümünden kendine göre ayarla misal benimki şuan aktif çünkü ben 00.00 ve 7.30 'a ayarladım şarj meselesi de şöyle oluyor aksam %80e kadar doldurup 7.30 a doğru %100 yapiyor aslında gene %100 yapiyor ama sen telefon kapalıyken yani hani şarjda iken ekranda bilgiler yazıyorya sana onu göstermeyip sen telefonu açtığın anda %100 olarak görüyorsun biraz uzun oldu umarım anlatabilmisimdir :)

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede var evdeyken açıyorum dışardayken veya olavağımda fullüyorum rutin şeklinde ayarlarsan sorun olmaz bence
İnternet te kaynakta bulamadım kesin değiştirirler diye neyse daha 1 aylık telefon zamanı gelince bakarız

5 aydir kullanıyorum. Sormak istediğin varsa cevaplamak isterim.
Pil koruması adaptif iyidir kalsin uyku modunu telefon kendisi algılıyor ama biraz zor olur o yüzden uyku modunu kendin belirlersen daha iyi olur ayarlar- rutinler bölümünden kendine göre ayarla misal benimki şuan aktif çünkü ben 00.00 ve 7.30 'a ayarladım şarj meselesi de şöyle oluyor aksam %80e kadar doldurup 7.30 a doğru %100 yapiyor aslında gene %100 yapiyor ama sen telefon kapalıyken yani hani şarjda iken ekranda bilgiler yazıyorya sana onu göstermeyip sen telefonu açtığın anda %100 olarak görüyorsun biraz uzun oldu umarım anlatabilmisimdir :)
Gece şarjdan kasıtsa gece hiçbir zaman şarja takmam telefonu takıntı gibi birsey işten gelince artık 3 mu 5 mi gelirim takip doldururum onla takılırım

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Buda görselli şekilde anlatımı gece yatarken şarja taktığımda resimdede görüldüğü gibi %80 e kadar sarj edip orda kalmış 7.30 a doğru birazdaha sarj edip daha sonra ben ekranı açtığım gibi fullemis orda normalde şarjın en son ne zaman durdurulduğu yaziyor ben ne zaman böyle sarj etsem telefonu elime aldığım gibi bakıyorum 1dk once sarj durduruldu yaziyor
Bu kısma ayarlara pil yazarak direk girebilirsin bu arada orda ekran acik kalma süresini falanda görebilirsin
1000007616.jpg

İnternet te kaynakta bulamadım kesin değiştirirler diye neyse daha 1 aylık telefon zamanı gelince bakarız

Gece şarjdan kasıtsa gece hiçbir zaman şarja takmam telefonu takıntı gibi birsey işten gelince artık 3 mu 5 mi gelirim takip doldururum onla takılırım
Bende genelde öyle yapıyorum şarjım ertesi gün bana yetecek kadarsa gece takmıyorum yada %40larda falansa sabah evden çıkarken 15-20dk şarja takıyorum rahat %65 oluyor oda bana yetiyor

BabaVoss7

80+ Silver

ben nerdeyse 2 yıl oldu lansmanda beri şubattan saysak işte. o zamandan beri kullanıyorum 80 sınırda çnkü bana yetiyor prize yakın sayılırım çoğunlukla. uzak olduğumda da fullerim daha bi azalma hissetmeim yüzdeyi bakmadımda. yani kolay kolay bozulacağını düşünmem benimle beraber dikkat etmeden kullananlardada azaldı diye duymadım hiç. takıl yani olmadı değiştirirsin. kendinden kısma lazımsa

Reindi

80+ Silver
Buda görselli şekilde anlatımı gece yatarken şarja taktığımda resimdede görüldüğü gibi %80 e kadar sarj edip orda kalmış 7.30 a doğru birazdaha sarj edip daha sonra ben ekranı açtığım gibi fullemis orda normalde şarjın en son ne zaman durdurulduğu yaziyor ben ne zaman böyle sarj etsem telefonu elime aldığım gibi bakıyorum 1dk once sarj durduruldu yaziyor
Bu kısma ayarlara pil yazarak direk girebilirsin bu arada orda ekran acik kalma süresini falanda görebilirsin
Alıntıyı görüntüle
Ben zaten eve gelince tek yaşıyorum artık gelis saatim belli olmuyor 3 5 7 bazen 9 karışık ilk ayak bastığımda şarja takıyorum ondan sonra ucl maçları falsn oluyor onları izliyorum yoksa da bilgisayar da pubg falan oynuyorum gece yatarken aha şimdi reels izlersem izlerim 1 saat falan oyle yani gece takmam şarja bilmiyorum içim rahat etmiyor

Yetkili servis dolu ya etrafta harem de var Bakırköy'de var yorumlarda millet s20 falan değiştirdim yazmış 5 6 senelik telefon neredeyse onum varsa 2 3 sene sonra s23 ünde olur heralde xD
ben nerdeyse 2 yıl oldu lansmanda beri şubattan saysak işte. o zamandan beri kullanıyorum 80 sınırda çnkü bana yetiyor prize yakın sayılırım çoğunlukla. uzak olduğumda da fullerim daha bi azalma hissetmeim yüzdeyi bakmadımda. yani kolay kolay bozulacağını düşünmem benimle beraber dikkat etmeden kullananlardada azaldı diye duymadım hiç. takıl yani olmadı değiştirirsin. kendinden kısma lazım

Top Bottom