🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
S21 de ghosting sorunu yaşadım s22 ultra ya geçtim yine aynı
Bir şey yapmadımGhosting olmaması için parlaklığın bir tık yüksek olması gerkiyor. Ayrıca telefonda ne yapıyorsun ki ghosting sorun oldu ki?
Ghosting olmaması için parlaklığın bir tık yüksek olması gerkiyor. Ayrıca telefonda ne yapıyorsun ki ghosting sorun oldu ki?
Good lock òneririm baya bu arada benim telefon samsung a20 baya eski telefon telefonda olmayan özellikleri bize sunuyor ve güzelleştiriyor (tema tarzı)Bir çok kişinin S23 hakkında soruları var, konular çok dağılıyor.
S23 kullanıcılarının ana konu olarak kullanacağı bir konu açmak istedim. Tecrübelerimizi aktaralım. İncelemeler ve içerikler yetersiz. Biz yardım edelim.
Genel bilgiler:
İlk kurulum esnasında 2 gün boyunca ısınma olabilir. Derleme ve bir çok optimizasyon yapılması gerekiyor, arka planda sürekli işlem olduğu için hızlı batarya tüketimi ve ısınma gözlemlemeniz çok doğal.
Adaptör önerisi:
Powerbank & Şarj Aleti - Taşınabilir Şarj Aleti - A101
Powerbank & şarj aleti fiyatları, yüksek kapasiteli ve portatif ürün seçenekleriyle A101'de. Dayanıklı, uzun ömürlü taşınabilir şarj aletleri için tıklayın!www.a101.com.tr
Koruyucu ve Kılıf önerisi:
Zore Aksesuarları kullanıyorum, şeffaf kılıf ve nano cam (s22 ile uyumlu ikisi de oluyor)
Bir de tavsiyem telefonu aldıktan sonra direkt telefonu açın ve kurulum yapmadan sıfırlayın, böylece içindeki saçma sapan uygulamalar ve servis hizmetleri de silinir. (facebook bir ton meta servisleri ile geliyor)
Ayrıca: Galaxy Store altından mutlaka Good Lock uygulamasını indirip içindeki alt uygulamaları kurcalayın.
Telefon bağlantısı için TypeC - TypeC kablo kullanmak şart- TypeC-TypeA kullandığınızda usb2.0 olarak bağlanıyor yada hiç bağlanmıyor veri aktarımı sıkıntı oluyor.
Alternatif olarak SamsungFlow ile 1Gigabit hızında veri aktarabilirsiniz (kablo hızına çok yakın) ama yapmanız gereken şey şu. cihazlar normalde veri aktarımı için aynı ağa bağlı olmalılar, fakat modeminiz eski ise aşırı yavaş veri aktaracaksınız (8mbps-24mbps) fakat samsung flow Wifi-Direct destekliyor.
Bu yüzden bluetoothu açın, wifi bağlantısını koparın (wifi açık kalsın) ve samsung flowa bağlanın dosya aktarımını başlatın. Hızı göreceksiniz. Cihazda zaten Wifi 6 tethering özelliği var.
Fotoğraf örnekleri için de şunu söyleyebilirim. 14 Pro kullanan arkadaşımın storyleri ile kıyaslama yaptığımda S23 ün gündüz ve gece çekimlerinde çok önde olduğunu söyleyebilirim. İnstagramın sıkıştırma ve işlemelerine rağmen (yüksek kalite modu ile) yüklenen içeriklerde bir fark yok.
Fakat ön kameraya geldiğimizde s23 iyi iş çıkarsa da hala potansiyelinin yarısında diyebilirim. ancak iP12 kalitesinde bir ön kamerası var. Bazı uygulamalar ile uyumluluk sorunu yaşanıyor. Her ay gelen güüncellemeler ile daha da düzeliyor durum ama daha tam uyumlu diyemem.
En büyük ihtiyaç ise kore filltrelerini tamamen kaldırabilmek ve sadece fotoğraf rengi tonlamasını ve keskinliğini iyileştiren yapay zeka kullanmak.
Alıntıyı görüntüle
Düşük güç modunu açarsanız uygulamalar sadece verimlilik çekirdekleri ile çalışıyor. Kamera performansını güç tasarrufu modu gibi düşürebiliyor, o yüzden rutin ayarlamak yada gamebooster üzerinden ayarlama yaparsanız iyi olur. Oyunlarda gamebooster a ekli ise perfromans kaybı yaşatmıyor.
En ağır oynadığım android oyunu wild rift. Güç tasarrufunda (işlemciyi %70 ile çalıştırıyor) 60fps alıyorum son ayarlarda. 120Fps rahatlıkla alıyor zaten 8 gen 2+ 3.32GHz işlemcisi var, yeni çıkan U işlemcili laptoplar bile 1.8-2.6GHz öyle düşünün.
Günlük kullanımda %100-%5 arası kullanımda ekran süreniz yaklaşık 9 saat, eğer pil koruma açarsanız ve %85 e kadar şarj ederseniz ve %15 e kadar kullanırsanız (Batarya ömrünü artırmak için) 6 saat gibi sağlam bir ekran süresi alabiliyorsunuz.
Şarj süresi paylaştığım şarj aleti ile %0-%100 şarj 1 saat 20 dakika. Ama %80 şarja 45 dakikada geliyor.
Hocam bende yüklü ama ne eklesem bilemedimTelefona ek özellikler getiriyoruz. Kesinlikle indirip bir bakın. (en sevdiğim routines+ ses kısmaya uzun bastığımda sessize alıyor telefonu mesela ayarladım)
Ben her özelliği kullanıyorum ya, hele o edge, camera asist ve routines+ en sevdiğimHocam bende yüklü ama ne eklesem bilemedim