Neler Yeni

Öneri S23 ultra için adaptör önerisi

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
Merhaba kolay gelsin s23 ultra için adaptör önerisi arıyorum arkadaşlar, orjinali bir hayli fazla şuan.

Anket buldum tavsiye edermisiniz acaba

Anker 313 GaN USB-C Şarj Cihazı 45W, Samsung Süper Hızlı Şarj 2.0 Destekli, MultiProtect Koruması,%30 daha küçük

https://amzn.eu/d/fRMwjOS

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba kolay gelsin s23 ultra için adaptör önerisi arıyorum arkadaşlar, orjinali bir hayli fazla şuan.

Anket buldum tavsiye edermisiniz acaba

Anker 313 GaN USB-C Şarj Cihazı 45W, Samsung Süper Hızlı Şarj 2.0 Destekli, MultiProtect Koruması,%30 daha küçük

https://amzn.eu/d/fRMwjOS
Var bende aynisi ama kutudan çıkan kablo ile 45w şarj edemezsin. Kutudan 3a kablo çıkıyor. 5a kablo almalısın. Ben s23u alırken yanında samsung 5a ve asker 313 almıştım.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Var bende aynisi ama kutudan çıkan kablo ile 45w şarj edemezsin. Kutudan 3a kablo çıkıyor. 5a kablo almalısın. Ben s23u alırken yanında samsung 5a ve asker 313 almıştım.
3a çıkan telefon kutusundakimi yoksa anker kutusumu anlamadim 😁 cihaz nasıl peki memnunmusunuz orjinaline göre eksi yanı varmı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
3a çıkan telefon kutusundakimi yoksa anker kutusumu anlamadim 😁 cihaz nasıl peki memnunmusunuz orjinaline göre eksi yanı varmı
Ankerden kablo çıkmıyor. Telefonun kendi kutusundan çıkan kablo 3a. Ekstra 5a kablo almalısınız. Telefon baya güzel ama emanet bende. Ben başka cihaza gecicem.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Evren AYDIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ankerden kablo çıkmıyor. Telefonun kendi kutusundan çıkan kablo 3a. Ekstra 5a kablo almalısınız. Telefon baya güzel ama emanet bende. Ben başka cihaza gecicem.
Anladım tamamdır birde ondan alayım teşekkür ederim 🙋🏻‍♂️ şarj aleti önemli benim için onu araştırıyorum bu denk geldi şuan başkada bulamadım 500 civarında

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Anladım tamamdır birde ondan alayım teşekkür ederim 🙋🏻‍♂️ şarj aleti önemli benim için onu araştırıyorum bu denk geldi şuan başkada bulamadım 500 civarında
Başka yok. Pps destekli almalısınız. Herhangi bir 45w şarj etmiyor. Bi samsung var bi anker.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,682
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta
Top Bottom