Xiaomi tercih edebilirsin şuan yüzde 90 server kayıt oluyorTelefonum bozuldu ve haftaya vizelerim var. s23 ultra alırsam hemen server kayıt yaptırabilir miyim ? ayrıca ücreti ve yaptırmak ne kadar sürer bilgisi olan var mı ?
yarın gidip yaptırabilirsem yaptırıcam hocam şarj soketini bozdum sadece de alacak olsam s23ultra alırım. yine de teşekkür ederim tavsiyeniz için.Xiaomi tercih edebilirsin şuan yüzde 90 server kayıt oluyor
nereden bilgi alabilirim hocam bir site vardı sanırım bunlarla ilgili açık mı değil mi vs gösteriyorlardıacik olmasi lazim.
yarın gidip yaptırabilirsem yaptırıcam hocam şarj soketini bozdum sadece de alacak olsam s23ultra alırım. yine de teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
nereden bilgi alabilirim hocam bir site vardı sanırım bunlarla ilgili açık mı değil mi vs gösteriyorlardı
24-25k civarıydı sanırım tam hatırlamıyorum. telefonum olmadığı için kyk internetinden sahibindende ilanların açılması 1dk falan sürüyor. en son kayıt 100 dolardı aşağı yukarı 27-28k ya kapatılıyordu kapalı kutu s23ultrayani s23 kaç tl mesela
xiaomi yazılımını beğenmiyorum hocam. ayrıca iphone 6s kullanıyorum tamir olursa almayacağım da bu bana yetiyorlan gardaşcazım 28k ya mi15 server kayıt alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
snapdragon 8 elite varken napcan 3 yıllık telefonu
muhtemelen açıktır iyi forumlarxiaomi yazılımını beğenmiyorum hocam. ayrıca iphone 6s kullanıyorum tamir olursa almayacağım da bu bana yetiyortelefonla işi olan biri olmadığım için bilgi edinmek için sordum. vize haftası olmasaydı evde birkaç tane yedek telefon var onları yollatıcaktım.
teşeekürler hocam. tavsiyenizi yine de değerlendireceğim.muhtemelen açıktır iyi forumlar
haklısınız hocam bunu biliyorum ama alırsam vize haftası bittiği gibi yaptırmak istiyorum ileride tamamen kapanır vs sonra uğraşmamak için.usta şu an kapalı da olsa 8 ay kullanabiliyon o zamana kadar açılır elbet
hocam kesin alacağım diye bi durum yok sadece bilgi edinmek amacım. vize haftası olmasa 1 ay telefonsuz bile geçirirdim. performans olarak söylediğinizde size katılıyorum ama şuan xiaomi cihazlarda direnç mevzusu ile mi kayıt oluyor bilmiyorum ve direnç attırmak istemem. dediğim gibi alıp almayacağım bile meçhul. marka takıntısı olan biri değilim kesinlikle.yani 2022 model fiat arabasiyla 2025 model bir bmw arasinda seçim yapıyorsun Fiat'ın farları daha tatlı bmw nin farlarıni beğenmedim bence Fiat alayım gibi bir şey söylediğin 2 el iPhone da alabilirsin 28k eski bir telefona vermek mantık dışı be abi