Neler Yeni

S23 Ultra Server kayıtları şuan açık mı ?

1905

80+ Silver
Telefonum bozuldu ve haftaya vizelerim var. s23 ultra alırsam hemen server kayıt yaptırabilir miyim ? ayrıca ücreti ve yaptırmak ne kadar sürer bilgisi olan var mı ?

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
ahmet
Telefonum bozuldu ve haftaya vizelerim var. s23 ultra alırsam hemen server kayıt yaptırabilir miyim ? ayrıca ücreti ve yaptırmak ne kadar sürer bilgisi olan var mı ?
Xiaomi tercih edebilirsin şuan yüzde 90 server kayıt oluyor

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Tuğra Yıldız
acik olmasi lazim.

1905

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi tercih edebilirsin şuan yüzde 90 server kayıt oluyor
yarın gidip yaptırabilirsem yaptırıcam hocam şarj soketini bozdum sadece de alacak olsam s23ultra alırım. yine de teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

acik olmasi lazim.
nereden bilgi alabilirim hocam bir site vardı sanırım bunlarla ilgili açık mı değil mi vs gösteriyorlardı

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
ahmet
yarın gidip yaptırabilirsem yaptırıcam hocam şarj soketini bozdum sadece de alacak olsam s23ultra alırım. yine de teşekkür ederim tavsiyeniz için.

nereden bilgi alabilirim hocam bir site vardı sanırım bunlarla ilgili açık mı değil mi vs gösteriyorlardı

yani s23 kaç tl mesela

1905

80+ Silver
yani s23 kaç tl mesela
24-25k civarıydı sanırım tam hatırlamıyorum. telefonum olmadığı için kyk internetinden sahibindende ilanların açılması 1dk falan sürüyor. en son kayıt 100 dolardı aşağı yukarı 27-28k ya kapatılıyordu kapalı kutu s23ultra

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
ahmet
lan gardaşcazım 28k ya mi15 server kayıt alırsın

snapdragon 8 elite varken napcan 3 yıllık telefonu

1905

80+ Silver
lan gardaşcazım 28k ya mi15 server kayıt alırsın

snapdragon 8 elite varken napcan 3 yıllık telefonu
xiaomi yazılımını beğenmiyorum hocam. ayrıca iphone 6s kullanıyorum tamir olursa almayacağım da bu bana yetiyor :D telefonla işi olan biri olmadığım için bilgi edinmek için sordum. vize haftası olmasaydı evde birkaç tane yedek telefon var onları yollatıcaktım.

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
ahmet
xiaomi yazılımını beğenmiyorum hocam. ayrıca iphone 6s kullanıyorum tamir olursa almayacağım da bu bana yetiyor :D telefonla işi olan biri olmadığım için bilgi edinmek için sordum. vize haftası olmasaydı evde birkaç tane yedek telefon var onları yollatıcaktım.
muhtemelen açıktır iyi forumlar

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ali Tarık
usta şu an kapalı da olsa 8 ay kullanabiliyon o zamana kadar açılır elbet

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
ahmet
yani 2022 model fiat arabasiyla 2025 model bir bmw arasinda seçim yapıyorsun Fiat'ın farları daha tatlı bmw nin farlarıni beğenmedim bence Fiat alayım gibi bir şey söylediğin 2 el iPhone da alabilirsin 28k eski bir telefona vermek mantık dışı be abi

1905

80+ Silver
usta şu an kapalı da olsa 8 ay kullanabiliyon o zamana kadar açılır elbet
haklısınız hocam bunu biliyorum ama alırsam vize haftası bittiği gibi yaptırmak istiyorum ileride tamamen kapanır vs sonra uğraşmamak için.

yani 2022 model fiat arabasiyla 2025 model bir bmw arasinda seçim yapıyorsun Fiat'ın farları daha tatlı bmw nin farlarıni beğenmedim bence Fiat alayım gibi bir şey söylediğin 2 el iPhone da alabilirsin 28k eski bir telefona vermek mantık dışı be abi
hocam kesin alacağım diye bi durum yok sadece bilgi edinmek amacım. vize haftası olmasa 1 ay telefonsuz bile geçirirdim. performans olarak söylediğinizde size katılıyorum ama şuan xiaomi cihazlarda direnç mevzusu ile mi kayıt oluyor bilmiyorum ve direnç attırmak istemem. dediğim gibi alıp almayacağım bile meçhul. marka takıntısı olan biri değilim kesinlikle.

Top Bottom