Neler Yeni

S23 ULTRA YD alınır mı? 25k

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Özgür
16 ay kendi hakkını doldurup daha sonra server kayıdı yapacağım
Fiyat 25.000 alınır mı?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,975
İsim
Mehmet Aslan
Fiyat 25.000 alınır mı?
ne gerek var 30.000 tl imei kayıt parası vermeye. Bence kriterlerinizi söyleyin tr cihazı önerelim. İmei kaydıda eklenince 50.000 i geçiyor yazık o kadar paraya.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Fiyat 25.000 alınır mı?
İş için fln kullanmayacaksan s22 ultra veya s21 ultra alabilirsin s23 ultra aldım almasam da olurdu güzel iyi ama önceki nesillere göre aman aman farkı yok 24 ultra olsa alınır diyebilirdim yapay zeka için senin tercihine kalmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne gerek var 30.000 TL imei kayıt parası vermeye. Bence kriterlerinizi söyleyin tr cihazı önerelim. İmei kaydıda eklenince 50.000 i geçiyor yazık o kadar paraya.
Server kaydı 135 dolar, yaklaşık 5000 tl falan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İş için fln kullanmayacaksan s22 ultra veya s21 ultra alabilirsin s23 ultra aldım almasam da olurdu güzel iyi ama önceki nesillere göre aman aman farkı yok 24 ultra olsa alınır diyebilirdim yapay zeka için senin tercihine kalmış.
Video ve videoda render vs yapıyorum, cpu saf güç olarak bayağı güçlü diye s23 düşündüm. sizinkide yd mı?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,975
İsim
Mehmet Aslan

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Fırat divitci
S23 ultra YD kullanıcısı olarak kesinlikel tavsiye ederim. Server kaydı attırmıştım bende.
S22'nin işlemcisi muazzam verimsiz. Hem samsung üretimi hem nanometresi daha yüksek hem de exynos zaten fail. SD8 gen 2 çok daha verimli sonuçlar veriyor bu da hem telefonun ısınmasını azaltıyor, hem daha iyi şarj süresi veriyor hem de telefonlar arasında 1 nesil olduğu için oyun performansı vb %50'den fazla daha yüksek. Kamera sensörleri de farklı s23 ultrada hp2 sensöre geçiliyor ve sonuçlar gerçekten güzel. Ben kesinlikle s23 ultra tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
server kaydı o imei olayı olmuyor mu ? Nasıl kullanıcaksın cihazı imei kaydı olmadan
bende çift imei var yurtiçi cihaz ama güncelleme yapınca imei gidiyor. Server kayıt tr cihazı gibi yapıyor bir daha asla gitmiyor.

S23 ultra YD kullanıcısı olarak kesinlikel tavsiye ederim. Server kaydı attırmıştım bende.
S22'nin işlemcisi muazzam verimsiz. Hem samsung üretimi hem nanometresi daha yüksek hem de exynos zaten fail. SD8 gen 2 çok daha verimli sonuçlar veriyor bu da hem telefonun ısınmasını azaltıyor, hem daha iyi şarj süresi veriyor hem de telefonlar arasında 1 nesil olduğu için oyun performansı vb %50'den fazla daha yüksek. Kamera sensörleri de farklı s23 ultrada hp2 sensöre geçiliyor ve sonuçlar gerçekten güzel. Ben kesinlikle s23 ultra tavsiye ederim.
server kaydı ne kadara yaptırdınız acaba? ben ilk etapta yaptıramayacağım. gücüm ancak cihaza yetiyor.

Buğrahan Mert

80+ Silver
Server kaydı 135 dolar, yaklaşık 5000 TL falan.

Video ve videoda render vs yapıyorum, cpu saf güç olarak bayağı güçlü diye s23 düşündüm. sizinkide yd mı?
Ben yurt dışında yaşıyorum o konuları bilmiyorum.
Cpu olarak inanılmaz güçlü cihaz benimki dünyada en güçlü 2. veya 5. S23 Ultra aldığımda benchmarkta test yapmıştım. Rastgele aralarından iyisi denk geldi bana render fln alıyorum bende zorlanmasını söylemiyorum zaten çok hızlı ısınmadan hallediyor her işleri tabi ben kendi çapımda bir şeyler deniyorum, emulator denedim bir ara pek beceremedim ama nette akıcı oynatıyor çoğu emulatoru, fotoğraf çekiyorum sürekli inanılmaz kaliteli kamerası var işini hayli hayli görür.

bende çift imei var yurtiçi cihaz ama güncelleme yapınca imei gidiyor. Server kayıt tr cihazı gibi yapıyor bir daha asla gitmiyor.

server kaydı ne kadara yaptırdınız acaba? ben ilk etapta yaptıramayacağım. gücüm ancak cihaza yetiyor.
Render fln yapacaksan dışarda eski tel varsa onu kullanırsın imei halledene kadar

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,975
İsim
Mehmet Aslan

sanırım legal bir şey değil. Yakalanırsa cihazı silebilirler. Vatandaşını çok seven devletimiz imei kaydı için 30.000 TL aldığı gibi bunlar için de önlem almaya çalışabilir :D Yani ileride ne olacağını bilemezsin. Konuda yazdığı gibi sanırım samsung cihazlarda sıkıntı olabilirmiş. Alacaksanız iyice araştırmanızda fayda var hocam.

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Emircan Doğankaya
Fiyat 25.000 alınır mı?
Alınır telefoncular 10 bin tl ye olması lazım imei atıyorlardı en son soruşturun almadan önce ama.

Top Bottom