15 ultra bütçe varsa. yoksa s25 ultrada olabilir 24 ultrada işlemci dışında neredeyse fark yok zaten. Yurt dışı olur dersenizde 40-45k ya 15 ultra varŞuanki telefonumdan memnunum ama ekran kavisli oldugu icin taktığım tüm koruyucuların çıkması ve 256gb hafızanın artik biraz yetmemesi beni yeni telefon almaya itiyor sizin fikirleriniz neler iphone da düşünebilirim.
Hafızayı boşaltıp iyi de bir jelatin bulursanız devamda edebilirsiniz öyle aşırı fark yok 23 ve 25 ile.Şuanki telefonumdan memnunum ama ekran kavisli oldugu icin taktığım tüm koruyucuların çıkması ve 256gb hafızanın artik biraz yetmemesi beni yeni telefon almaya itiyor sizin fikirleriniz neler iphone da düşünebilirim.
Hocam beni düşündüren şey aradaki fiyat farkına değip değmeyeceği ekstra 20k dan fazla verirsem elime neler geçer?Iphone kullanıcısıyım, bütçem el verdikçe de kullanmaya devam ederim, bütçe probleminiz yoksa 17 serisini bekleyip duruma göre 16 ya da 17 pro max alırdım. Ama bütçeyle alakalı beni zorlayabilir kafasındaysanız bir şey kaybetmezsiniz.
15 ultra alırsam ne gibi ozellikler kazandirir15 ultra bütçe varsa. yoksa s25 ultrada olabilir 24 ultrada işlemci dışında neredeyse fark yok zaten. Yurt dışı olur dersenizde 40-45k ya 15 ultra var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hafızayı boşaltıp iyi de bir jelatin bulursanız devamda edebilirsiniz öyle aşırı fark yok 23 ve 25 ile.
23 ultra ekrani suanda 24 25 ten daha iyi. Islemcisi hala yeterli seviyede. Diger parcalardada bir artirma yok.kesinlikle alma.Şuanki telefonumdan memnunum ama ekran kavisli oldugu icin taktığım tüm koruyucuların çıkması ve 256gb hafızanın artik biraz yetmemesi beni yeni telefon almaya itiyor sizin fikirleriniz neler iphone da düşünebilirim.
Ekranı daha iyi diyenler duymuştum neden oyle deniyor?23 ultra ekrani suanda 24 25 ten daha iyi. Islemcisi hala yeterli seviyede. Diger parcalardada bir artirma yok.kesinlikle alma.
16/24 ram olur.
6000/7000 mah bataryasi olur.
512/1 tb ssd olur.
Ai cekirdegi falan eklenirse işte o zaman alinabilir olur.
Suanki serilerde hala bu ozelliklerin bir kısmı yok.
Bende tam hatirlamiorum ama amoled/oledEkranı daha iyi diyenler duymuştum neden oyle deniyor?
Bence bu sene sonunu bekleyip duruma göre tercih yapın iPhone 17 serisine geçebilirsiniz veyahut S26 da olabilir telefonlar çıkmadan yorum yapmamak lazımŞuanki telefonumdan memnunum ama ekran kavisli oldugu icin taktığım tüm koruyucuların çıkması ve 256gb hafızanın artik biraz yetmemesi beni yeni telefon almaya itiyor sizin fikirleriniz neler iphone da düşünebilirim.
Kamera olarak çok işlemci olarak biraz fark eder ama arayüz ve yazılım olarak samsunglar çok daha iyi . En baz versiyonu 512gb ama onada geçmenize gerek yok şuanlık bence hocam. Belki uyguna yurt dışı düşürürseniz olabilir.Hocam beni düşündüren şey aradaki fiyat farkına değip değmeyeceği ekstra 20k dan fazla verirsem elime neler geçer?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
15 ultra alırsam ne gibi ozellikler kazandirir
Dedigim gibi 16/24 ram 512/1 tb rom 6 7 bin mah batarya yaparlarsa birde 45 watt i daha hizli sarja artirirlarsa bende almayi dusunuyorum.Bende tam hatirlamiorum ama amoled/oled
Tarzi ekran farkindan kaynaklı diye hatırlıyorum . Siyah lar daha belirgin s23 ultrada.
Yurt dışı girmem hocam bilgilendirdiginjz icin teşekkürlerKamera olarak çok işlemci olarak biraz fark eder ama arayüz ve yazılım olarak samsunglar çok daha iyi . En baz versiyonu 512gb ama onada geçmenize gerek yok şuanlık bence hocam. Belki uyguna yurt dışı düşürürseniz olabilir.
MantikliBence bu sene sonunu bekleyip duruma göre tercih yapın iPhone 17 serisine geçebilirsiniz veyahut S26 da olabilir telefonlar çıkmadan yorum yapmamak lazım
Hocam her şey olarak daha iyi ama gıdım gıdım ekledikleri için neredeyse fark etmiyor. Kameralar aynı zaten sadece belki yazılım olarak azıcık iyileştirmişlerdir. İşlemci bi zahmet yenilesinler yeni işlemciler vs. çıkıyor. Aşırı aşırı oyun oynamıyorsanız o da fark etmez zaten. Ekran olarak s24u da yansıma önleyici ekran vardı s25 de devam ediyor mu bilmiyorum ama yine aşırı fark yok. S25u nun kaleminde bluetoothda yok.Ekranı daha iyi diyenler duymuştum neden oyle deniyor?