Bu wpden kaynaklı bir durum sanırım. Ben A30s annemde s8 kullanıyor bende de onda da bu şekilde oluyor samsung tan kaynaklı da olabilir
A30 da hala bu şekilde mi durum. Ohooo iade etmek lazım öyleyse.Bu wpden kaynaklı bir durum sanırım. Ben A30s annemde s8 kullanıyor bende de onda da bu şekilde oluyor samsung tan kaynaklı da olabilir
Bende S23 almayı düşünüyordum fakat böyle bir problem mi varmış? Hiç görmemiştim. Sanırsam bu işi tek doğru düzgün yapan firma Apple onlarında cihazları ülkemizde çok pahalı maalesef.Hızlıca tıkla çek yapamayacak mıyız o kadar para verdiğimiz telefonla :/
Mi9 lite eski telefonumda böyle bir salaklık yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
iade çanları çalıyor ufaktan
Yurt dışından alınca 26+6+2 = 34 e geliyor telefon. Ama yani o kadar para verip böyle bir sorun yaşamak üzücü.Bende S23 almayı düşünüyordum fakat böyle bir problem mi varmış? Hiç görmemiştim. Sanırsam bu işi tek doğru düzgün yapan firma Apple onlarında cihazları ülkemizde çok pahalı maalesef.
Ya tamam da Api diye bir şey var entegre etmesi zor olmamalı. Tamam her android için entegre beklenmez ama bari amiral sınıfına saygıları olsun.android işletim sistemli cihazlarda uygulama içindeki kameranın kalitesi çok kötü oluyor maalesef optimizasyon sorunlarından dolayı. Hatta sırf bu yüzden sosyal medya çekimleri için iphone alanlar var.