- Bütçe
- 40000
İyi forumlar. Hali hazırda S23 kullanıyorum telefondan genel olarak memnunum fakat uzun süre iOS kullandığım için alışamadım sanırım. S23 satıp 14 Pro veya Pro Max ya da 15 Pro ya geçmek mantıklı mı? (iPhoneu YD almayı düşünüyorum.)
yd süresi uzadı diye biliyorum alabilirsinİyi forumlar. Hali hazırda S23 kullanıyorum telefondan genel olarak memnunum fakat uzun süre iOS kullandığım için alışamadım sanırım. S23 satıp 14 Pro veya Pro Max ya da 15 Pro ya geçmek mantıklı mı? (iPhoneu YD almayı düşünüyorum.)
Uzamadı.yd süresi uzadı diye biliyorum alabilirsin
YD olarak kullanmak sorun değilse mantıklı.İyi forumlar. Hali hazırda S23 kullanıyorum telefondan genel olarak memnunum fakat uzun süre iOS kullandığım için alışamadım sanırım. S23 satıp 14 Pro veya Pro Max ya da 15 Pro ya geçmek mantıklı mı? (iPhoneu YD almayı düşünüyorum.)
aralık da 120 günden 180 e çıkmadı mı dostumUzamadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
YD olarak kullanmak sorun değilse mantıklı.
Hayır.aralık da 120 günden 180 e çıkmadı mı dostum
1 mart'ta yürürlüğe girmeyecek mi.Hayır.
O seni beni etkileyen bir durum değil. Yurtdışında ikametgahı olanlar için geçerli.1 mart'ta yürürlüğe girmeyecek mi.
O yurtdışında yaşıyorsan1 mart'ta yürürlüğe girmeyecek mi.
Ne gibi sorunu olur yd kullanımda?Uzamadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
YD olarak kullanmak sorun değilse mantıklı.
Garanti yok, parayla Apple'da parça değişimi yapamıyorsun, her yıl 4 ay cihaz hat kullanımına kapalı.Ne gibi sorunu olur yd kullanımda?