Reyconjeff
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 318
Telefonun çok kötü durumda ise ideal lakin öyle değil ise senin telefonu 13kdan sayıyor. Sahibindende senin telefon 18k min fiyatı yani aradaki 5k neye göre sildiniz 
Hocam konuştuk ancak 16k dan aşağı inmedi, cihazı 14k ya satıp üstüne 16 değil 17 ekleyip sıfır alabilirim tekno47 üzerinden ancak o esnada elimde telefon olmuyorbiraz daha indir al zarar etmezsin kayıtları şu an yok bildiğim kadarıyla ama sistemleri kapalıymış babamda da var. arkadaşınız da muhtemelen bu yüzden satıyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tr cihazı ile farkını biliyor musunuz
Hocam benim cihaz 1 yıllık ve çizikler mevcut, telefoncudan da daha önce fiyat aldığımda 13,5-14 demişti. Sizce ilana koyup satmak daha mı mantıklı?Telefonun çok kötü durumda ise ideal lakin öyle değil ise senin telefonu 13kdan sayıyor. Sahibindende senin telefon 18k min fiyatı yani aradaki 5k neye göre sildiniz![]()
Hocam S23U kavisli ekranla geliyor, kesinlikle istemiyorum kavisli ekran. Kolay kırılıyor, masraflı yapılıyor.Hocam zaten şu an 128GB S23FE nin fiyatı 22.500TL sizin bunu satacağınız fiyat 13-14 dür. Yani satın alacağınız fiyat 30-31e geliyor. S23 Ultra da alabilirsiniz bu fiyata sıfır. Onun kayıt sistemi açık istanbula gidip yapabilirsin. Onun da 4000TL falan kayıt ücreti alıyorlar
Satılabiliyor ise satıp öyle ekleyip sıfır almak daha mantıklı benceHocam benim cihaz 1 yıllık ve çizikler mevcut, telefoncudan da daha önce fiyat aldığımda 13,5-14 demişti. Sizce ilana koyup satmak daha mı mantıklı?
Kavisli istememenize bişey diyemem ama ekran ücretleri yakın birbirine.Hocam S23U kavisli ekranla geliyor, kesinlikle istemiyorum kavisli ekran. Kolay kırılıyor, masraflı yapılıyor.
S23 FE sıfırı 22K ikinci elden 18-20K gider diye düşünüyorum (pek emin değilim).Hocam 16k ekleyerek 35-40k bütçem olması için benim bu telefonu 19-24k ya satmam gerekiyor. 1 senelik S23FE 128gb bu fiyata satılır mı?
Fark yokta imei olaylarından 2 cihaz kaybettimbiraz daha indir al zarar etmezsin kayıtları şu an yok bildiğim kadarıyla ama sistemleri kapalıymış babamda da var. arkadaşınız da muhtemelen bu yüzden satıyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tr cihazı ile farkını biliyor musunuz
halledilemez bir şey değildir diye düşünüyorum biraz daha açıklarsanızFark yokta imei olaylarından 2 cihaz kaybettim