Gloxy
80+ Bronze
Kablo çıkıyor galiba ama adaptör çıkmıyor evetKutudan çıkmıyor dimi adaptör ve kablosu buda yeni sorunumuz
Kablo çıkıyor galiba ama adaptör çıkmıyor evetKutudan çıkmıyor dimi adaptör ve kablosu buda yeni sorunumuz
Sadece Roblox oynuyordum oda kapanınca hiç oyun oynamadım telefondan.Kutudan çıkmıyor dimi adaptör ve kablosu buda yeni sorunumuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal kullanımda mı yoksa oyun vs oynarken mi
Exynos işlemci de sorun yaşanıyor diyorlar aynı telefonu yarın hediye olarak gidip alacağım. Exynos işlemcili telefonlarda çekmeme gibi sorunlardan bahsediliyor. Telefonunda hiç şebeke kısmında çekmeme birisiyle konuşurken ''sesin kesin geliyor'' dediler mi mesela?Sadece Roblox oynuyordum oda kapanınca hiç oyun oynamadım telefondan.
Mikrofondamı sıkıntımı var diye soruyorsunuz?Exynos işlemci de sorun yaşanıyor diyorlar aynı telefonu yarın hediye olarak gidip alacağım. Exynos işlemcili telefonlarda çekmeme gibi sorunlardan bahsediliyor. Telefonunda hiç şebeke kısmında çekmeme birisiyle konuşurken ''sesin kesin geliyor'' dediler mi mesela?
Ne için kullancam.kamera mı oyun muDüz s24 alıcaktım 30.000₺ civarındaydı sonra uzun yıllar kullanırım ben bunu diyerek 256 gb almaya karar verdim oda 35.000₺ telefon işlerinden pek anlamadığım için sormaya karar verdim sizce farka değer mi yoksa daha iyi bir seçenek var mı sormak istedim öneri tavsiyelerinizi bekliyorum
Oyun oynamıyorum. Dizi film falan izlerim fotoğraf çekerim yapay zeka özelliği s24 seçmeme ön ayak oldu s23 alıcaktım yapay zeka desteği varken ona geçmek istedimNe için kullancam.kamera mı oyun mu
S23 den sonra o sorun düzeltildi diye duymuştum. Öyle bir sorun hiç duymadımExynos işlemci de sorun yaşanıyor diyorlar aynı telefonu yarın hediye olarak gidip alacağım. Exynos işlemcili telefonlarda çekmeme gibi sorunlardan bahsediliyor. Telefonunda hiç şebeke kısmında çekmeme birisiyle konuşurken ''sesin kesin geliyor'' dediler mi mesela?
S25 serisini bekleyin. Yılın başında çıkıyor.Oyun oynamıyorum. Dizi film falan izlerim fotoğraf çekerim yapay zeka özelliği s24 seçmeme ön ayak oldu s23 alıcaktım yapay zeka desteği varken ona geçmek istedim
Yapay zeka için alınabilir ama samsung'un kötü yanı yavaş şarj oluyor yapay zeka çok çok önemli değilse poco bak derim f6 pro'ya falanOyun oynamıyorum. Dizi film falan izlerim fotoğraf çekerim yapay zeka özelliği s24 seçmeme ön ayak oldu s23 alıcaktım yapay zeka desteği varken ona geçmek istedim
45W şarj yetiyor 30-40 dakikada %100 şarjım oluyor aşağı yukarı (hesaplamadım tahmini söylüyorum). Fazlasıda bataryanın ömrü için zararlı.Yapay zeka için alınabilir ama samsung'un kötü yanı yavaş şarj oluyor yapay zeka çok çok önemli değilse poco bak derim f6 pro'ya falan
90w 45dk da dolduruyor 5000mah'i45W şarj yetiyor 30-40 dakikada %100 şarjım oluyor aşağı yukarı (hesaplamadım tahmini söylüyorum). Fazlasıda bataryanın ömrü için zararlı.
4900mah benim telefon (S24+).90w 45dk da dolduruyor 5000mah'i
Hocam yeni serilerin fiyatı yüksek çıkar + olarak geri dönüp s24+ almak isterse fiyatını artmış olarak bulur muhtemelen (asgari ücret artışından dolayı) bence alıcaksa güzel bir zaman.S25 serisini bekleyin. Yılın başında çıkıyor.