Neler Yeni

S24 beklemeli miyim?

1721

80+ Bronze
Bütçe
35000
kafamda s24 beklemek var ancak exynos 2400 ile geleceği için arada kaldım. sizce sorun olur mu ? bütçeyi 50k yapıp iphone 15te alabilirim. değer mi bilmiyorum. telefon önerilerine açığım. saçma sapan xiomi önermeyin. min 5-6 sene gidecek telefon lazım.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
kafamda s24 beklemek var ancak exynos 2400 ile geleceği için arada kaldım. sizce sorun olur mu ? bütçeyi 50k yapıp iphone 15te alabilirim. değer mi bilmiyorum. telefon önerilerine açığım. saçma sapan xiomi önermeyin. min 5-6 sene gidecek telefon lazım.
s24 50k'dan fazla olur. Sosyal medya içerik üreticisi değilsen iphone'a gerek yok. İphone satarkende işine yarar.
Ben s23 ultra alırdım

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
bende notr 20 ultra var s23 ile hemen hemen aynı sadece işlemci farklı ex işlemci var 43 derecede kendini korumaya alıyo yüklenmezzsen 39 da çalısıyo

• Beğen

1721

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
s24 50k'dan fazla olur. Sosyal medya içerik üreticisi değilsen iphone'a gerek yok. İphone satarkende işine yarar.
Ben s23 ultra alırdım
ben kullandıktan sonra ailede ihtiyacı olana verdiğim için iphone mantıklı geliyordu ancak 50k eder bir yanı yok telefonun. s24 30k civarı olmazsa satamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben s23 ultra alırdım
ultra da çok pahalı hocam

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
ben kullandıktan sonra ailede ihtiyacı olana verdiğim için iphone mantıklı geliyordu ancak 50k eder bir yanı yok telefonun. s24 30k civarı olmazsa satamaz.
Orasını bilmem ama kalem için bile s23 ultra alınır. s24'ün tr de satmasına gerek yok zaten yurtdışında ucuz olur ve alanda olur s24 çıkana kadar dolar uçar.

ultra da çok pahalı hocam
Bütçeni aşıyorsan başka modellere yönel o zman ama s24 bekleme bence

1721

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orasını bilmem ama kalem için bile s23 ultra alınır. s24'ün tr de satmasına gerek yok zaten yurtdışında ucuz olur ve alanda olur s24 çıkana kadar dolar uçar.

Bütçeni aşıyorsan başka modellere yönel o zman ama s24 bekleme bence
watch ultra falan alsam telefon görüşmelerini ondan yapabilir miyim ?

telefon olmadan*

Semiramis41

80+ Bronze
iphone 15 alıp bekleye bilirsin iş yapcak bir cihazsa satıp alırsın beklentiyi karşılamazsa açıp kullanırsın (YTD)

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba

telefon olmadan*
Telefona bağlı olman lazım diye biliyorum

• Üzgün

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
ederi 25k bile olmayan telefonlara 45k vermek zorunda kalıyoruz ya yazık
tr şartları yapacak bir şey yok adamın 1 haftada aldığı telefonu burda kaç ay çalışıp alıyorsun.
Ben telefonu çok aktif kullanmadığım için ucuz bir şey aldım kamera iyi, arada bi kaç oyun instada dolaş filan yetiyor.

1721

80+ Bronze
tr şartları yapacak bir şey yok adamın 1 haftada aldığı telefonu burda kaç ay çalışıp alıyorsun.
Ben telefonu çok aktif kullanmadığım için ucuz bir şey aldım kamera iyi, arada bi kaç oyun instada dolaş filan yetiyor.
ben sadece wp ve telefon aramaları için kullanıyorum. 4-5 yıl sonrada ailede ihtiyacı olana verdiğim için uzun süre giden telefon lazım. 4 kere dandik almak yerine 1 tane adam akıllı telefon alıyoruz yani

olmazsa yurt dışı 14 pro max bakacağım. 800 dolar civarı fiyatı vardı en son

bende notr 20 ultra var s23 ile hemen hemen aynı sadece işlemci farklı ex işlemci var 43 derecede kendini korumaya alıyo yüklenmezzsen 39 da çalısıyo
s23 alınır mı ?

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
ben sadece wp ve telefon aramaları için kullanıyorum. 4-5 yıl sonrada ailede ihtiyacı olana verdiğim için uzun süre giden telefon lazım. 4 kere dandik almak yerine 1 tane adam akıllı telefon alıyoruz yani

olmazsa yurt dışı 14 pro max bakacağım. 800 dolar civarı fiyatı vardı en son

s23 alınır mı ?
Alınır snapdragon herzaman exden iyidir pubg mobilde e spor deneyimim var oyunun ne kadar cihaz zorladığını anlatmıyım bendeki ex işlemcide 90 fps desteği var ama açınca çok ısınıyo önceki telefonum note 9 pro idi snap dragon islemci ısınsa bile bu kadar fps düşmüyordu

• Beğen
Top Bottom