S24 FE 128 GB almak mantıklı mı?

Whitellz

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
23000
Şuan kullandığım telefon Redmi 10 2022 128GB ama bu depolama alanı doldukça telefon kasıyor artık yükseltmeyş düşünüyorum s24 fe güzel bir seçenek olarak görünüyor ama bütçem zorlayarak ancak 128 GB olanına yetiyor bu telefonda yaşadığım kasma sorununu ondada yaşar mıyım? telefonun depolaması doldukça kasma vs yaşanır mı?

HOCAM tek ektken o değil miui arauzu iğrenc bide işlemci ram yazılım gıbı konulardada s24fe önde bir sorun yasamazsınız

Şuan kullandığım telefon Redmi 10 2022 128GB ama bu depolama alanı doldukça telefon kasıyor artık yükseltmeyş düşünüyorum s24 fe güzel bir seçenek olarak görünüyor ama bütçem zorlayarak ancak 128 GB olanına yetiyor bu telefonda yaşadığım kasma sorununu ondada yaşar mıyım? telefonun depolaması doldukça kasma vs yaşanır mı?
redmi hiç sevmediğim marka diğer telefonda dolacaktir ama redmi 10 ile s24 fe arasında dağlar kadar fark var 128 gb sadece uygulamalar ile doldurmuyorsan video ve fotoğraf ile dolduruyorsan onu başka yerde depolama yöntemleri var ama uygulamalar ile dolduruyorsan daha yüksek alman mantıklı olur. Ama unutma redmi 10 ile s24 fe yi kıyaslamak Samsung a hakaret bildiğin xd

Kanka geçtiğimden beri memnunum bazen 10gb felan kalmıştı bir sorun olmamıştı tabi yinede tam doldurmazsan iyi olur bende poco x4ten geçtim

İndirimle 24-24.5k civarında 256 GB'nin satıldığı oluyor. 128 GB de olsa alınabilir ancak indirimle 256 GB daha da alınabilir.

aslında depolama ile alaklı değil işletim sistemi ile alakalı bu. alabiliyorsanız 256 alın ama yine de 128 iş görür

İndirimle 24-24.5k civarında 256 GB'nin satıldığı oluyor. 128 GB de olsa alınabilir ancak indirimle 256 GB daha da alınabilir.
elimden ne geliyosa ekliyerek 23 ü zorladım anca istemediğim bir renkte 128gb lik olanına yettirebildim bütçeyi 🥲

elimden ne geliyosa ekliyerek 23 ü zorladım anca istemediğim bir renkte 128gb lik olanına yettirebildim bütçeyi 🥲
128 GB olması daha iyidir farklı farklı sorunlara göre. Farklı renkleri de girer stoka illa ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,286
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri