ayarlardan dokunma hassasiyetini arttır seçeneğini aktif edin bende kullanıyorum onu açınca hiç okumamazlık olmuyor. kapatsamda arada bir oluyor zatenBirkaç tane denedim ya parmak izini okumuyor veya bir okuyor bir okumuyor. Parmak izinde sorun yaşatmayacak ekran koruyucu önerir misiniz?
Açık zaten aslında şu an kullandığım iyi gibi ama sabahları uyandığımda veya arada nedense 3-4 kere okuyunca açılıyorayarlardan dokunma hassasiyetini arttır seçeneğini aktif edin bende kullanıyorum onu açınca hiç okumamazlık olmuyor. kapatsamda arada bir oluyor zaten
hangi tür ekran koruyucu kullanıyosunuzAçık zaten aslında şu an kullandığım iyi gibi ama sabahları uyandığımda veya arada nedense 3-4 kere okuyunca açılıyor
ekran koruyucu çok mu kalın? hayalet ekranmı bir deAçık zaten aslında şu an kullandığım iyi gibi ama sabahları uyandığımda veya arada nedense 3-4 kere okuyunca açılıyor
hangi tür ekran koruyucu kullanıyosunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
şu fe serilerine ultrasonik koysalar keşke ama fe yapmanın bi mantığı kalmaz öyle de
https://www.hepsiburada.com/zore-sa...-temperli-cam-ekran-koruyucu-p-HBCV00007Q2TXI bunu kullanıyorum öyle aşırı kalın değilekran koruyucu çok mu kalın? hayalet ekranmı bir de