S24 fe vs redmagic astra gaming

Uzun Vs hayri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
426
Bütçe
27000
Son düzenleme:
S24 fe mi almalıyım yoksa red magic Astra gaming beklemelimiyim
Kaynak: https://hwp.com.tr/redmagic-astra-gaming-tablet-inceleme-oyuncular-icin-en-iyi-tablet-315777
Çok ilginç bi kıyas biri telefon biri tablet, senin kullanım amacın ve önceliklerin neler onlarıda bilmiyoruz.

Eğerki sadece oyun amaçlı kullanım varsa Redmagic Astra Gaming tableti kullanabilirsiniz. Fakat SIM kart takılmadığı için dış ortamda gittiğiniz yerlerde online platformlara ait oyunlar çalışmayacağı için evde takılmalık olarak kullanılabilir. Telefonla kıyaslama yapmak da pek mantıklı değil. Her 2 cihazında kullanım amacı birbirinden farklı. Sadece tablete oyun içinde 26000 TL vermek ne kadar makul orasını da düşünmek gerek.

Peki normalde kullandığın telefon nedir işini gören bi telefon mu
Resmi 12 işimi görüyor da batarya fln memnun etmiyor hiç idare ediyorum bir şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğerki sadece oyun amaçlı kullanım varsa Redmagic Astra Gaming tableti kullanabilirsiniz. Fakat SIM kart takılmadığı için dış ortamda gittiğiniz yerlerde online platformlara ait oyunlar çalışmayacağı için evde takılmalık olarak kullanılabilir. Telefonla kıyaslama yapmak da pek mantıklı değil. Her 2 cihazında kullanım amacı birbirinden farklı. Sadece tablete oyun içinde 26000 TL vermek ne kadar makul orasını da düşünmek gerek.
Doğru

Sence ne kadar verilmeli

Günde nasıl 8-9 saat oyun oynuyosunuz ya
Hafta sonları kurs fln olmuyor ondan dolayı okula giderken 10-11 saatti ( hafta sonları)

İkisi aynı şey değil

Azaltıyorum ztn okuldayken daha çok bakıyordum

1 evdeyken oynamak için tablet 1 de bir yere gittiğimde günlük işleri yapmak için telefon arıyorum da
Oyunu önceden ben de çok severdşm amam zamanla zaman israfı olduğunu anladım. 1-2 saat desen neyse de 9 saat ne hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,374
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri