F4IRFL4Y
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,535
Xiaomi 14T Pro Var Aynı Fiyata Hocam Ona Bakılırsa İşlemci Olarak Ekstra Daha Güçlü Hatta Kamera Olarak Bilmiyorum Ama Amiral Gemisi Xiaomi Daha Alınabilecek Bir Telefon Değil Mi ?Kankam öncelikle sakinleş 1 yıllık telefon olduğu için tarihe eser demedim özellikleri tarihe eser olduğu için söyledim bunu ve iphone da sürekli kırpılmış versiyon çıkartıyor iphone 16 da 20w şarj ediyorsa o da tarihe eser cihazdır benim gözümde ve devam edicek olursam oyun için poco f7 yi kesinlikle öneririm he ben hem oyun hem kamera herşeyi iyi olsun derim dersende honor 400 pro yu öneririm 5 bin tl civarı fark var arada doğrudur ama hem bu yılın cihazı hem şarj kapasitesi su IP9 belgesi 5k ekran ışığı kamera özellikleri yapay zeka özellikleriyle baya iyi olduğunu gördüm kullanmadım sadece çok hoşuma gitti cihaz ki pil kapasiteside cabası bence bi değerlendir samsung u ben yıllar önce bıraktım takip etmeyi çünkü 2 yıllık cihaz onlar 2 yıl sonra cihaz çöp oluyor bi arıza çıkartıyor ya da çok çabuk yavaşlamaya başlıyor ilk günkü performansı bulamıyorsun ama ben alırım her yıl cihazı satar yenisini alırım diyosanda bugünün en güncel versiyonlarından birine bakman lazım bunlar şahsi düşüncelerim sadece s24fe vs poco f7 - honor 400 pro yaz farklara bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Bide Yanlış Anlamada Hani Laf Atıyon Samsung'a Bu İki Telefonda Ön Kamera 4K/30 Fps Senin Kötü Dediğin Samsung Ön Kamera 4K/60 FpsXiaomi 14T Pro Var Aynı Fiyata Hocam Ona Bakılırsa İşlemci Olarak Ekstra Daha Güçlü Hatta Kamera Olarak Bilmiyorum Ama Amiral Gemisi Xiaomi Daha Alınabilecek Bir Telefon Değil Mi ?