Samsung S24 FE 27.750TL alınır mı?

Kankam öncelikle sakinleş 1 yıllık telefon olduğu için tarihe eser demedim özellikleri tarihe eser olduğu için söyledim bunu ve iphone da sürekli kırpılmış versiyon çıkartıyor iphone 16 da 20w şarj ediyorsa o da tarihe eser cihazdır benim gözümde ve devam edicek olursam oyun için poco f7 yi kesinlikle öneririm he ben hem oyun hem kamera herşeyi iyi olsun derim dersende honor 400 pro yu öneririm 5 bin tl civarı fark var arada doğrudur ama hem bu yılın cihazı hem şarj kapasitesi su IP9 belgesi 5k ekran ışığı kamera özellikleri yapay zeka özellikleriyle baya iyi olduğunu gördüm kullanmadım sadece çok hoşuma gitti cihaz ki pil kapasiteside cabası bence bi değerlendir samsung u ben yıllar önce bıraktım takip etmeyi çünkü 2 yıllık cihaz onlar 2 yıl sonra cihaz çöp oluyor bi arıza çıkartıyor ya da çok çabuk yavaşlamaya başlıyor ilk günkü performansı bulamıyorsun ama ben alırım her yıl cihazı satar yenisini alırım diyosanda bugünün en güncel versiyonlarından birine bakman lazım bunlar şahsi düşüncelerim sadece s24fe vs poco f7 - honor 400 pro yaz farklara bak
Xiaomi 14T Pro Var Aynı Fiyata Hocam Ona Bakılırsa İşlemci Olarak Ekstra Daha Güçlü Hatta Kamera Olarak Bilmiyorum Ama Amiral Gemisi Xiaomi Daha Alınabilecek Bir Telefon Değil Mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi 14T Pro Var Aynı Fiyata Hocam Ona Bakılırsa İşlemci Olarak Ekstra Daha Güçlü Hatta Kamera Olarak Bilmiyorum Ama Amiral Gemisi Xiaomi Daha Alınabilecek Bir Telefon Değil Mi ?
Hocam Bide Yanlış Anlamada Hani Laf Atıyon Samsung'a Bu İki Telefonda Ön Kamera 4K/30 Fps Senin Kötü Dediğin Samsung Ön Kamera 4K/60 Fps

aktif olarak s24 fe kullaniyorum çok memnunum ben güzel cihaz bende 26500 aldım sıfır 1 aylıktı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Bide Yanlış Anlamada Hani Laf Atıyon Samsung'a Bu İki Telefonda Ön Kamera 4K/30 Fps Senin Kötü Dediğin Samsung Ön Kamera 4K/60 Fps
14T pro yu bilmiyorum hiç araştırmadım ama baktığımda
honor 400 pro ön kamerası 200mp seninki 50mp
honor 400 pro 6000mah seninki 5000mah
honor 400 pro ekran çözünürlüğü bi tık daha iyi seninkinden
hz olarak senin telefon 14 benim önerdiğim 120
50x zoom var honorda sendekinde 30x
ön kamerası 50mp sendeki 32mp
%5 civarı daha güçlü bir cihaz senin önerdiğin
ıpx9 sertifikası var hnoorun sendekinin ıpx8

daha böyle sayarım ama genele bakarak ben sana yorum yapmıştım sallayarak yazmadımki 1-2 tane özellik olarak zaten başka markalar daha iyi olucaktır ama genele baktığında 14t yi tercih etmezsin kaldıki yapay zeka muhabbetide geride diyebiliyorum honorda ise cok iyi çalışıyor
samsungun yapay zekası ise mükemmel ama ona laf etmem baya iyi iş çıkartmışlar onda ama o kadar 2024 yılında çıkarttıkları telefonda şarj tarihe eser kamera 2020 lerde performans 2023-2024 yıllarından ses sistemi 2022-2023 yıllarından yani genele bakarak yorum yapıyorum bir samsung telefon alacak adam 20-30 bin tl lik telefon almaz sağlam bişi alıcaksın alırsan iphone gibi düşüneceksin yoksa tarihe eser cihazlarla çok geride kalır telefondan bunalırsın.

14T pro yu bilmiyorum hiç araştırmadım ama baktığımda
honor 400 pro ön kamerası 200mp seninki 50mp
honor 400 pro 6000mah seninki 5000mah
honor 400 pro ekran çözünürlüğü bi tık daha iyi seninkinden
hz olarak senin telefon 14 benim önerdiğim 120
50x zoom var honorda sendekinde 30x
ön kamerası 50mp sendeki 32mp
%5 civarı daha güçlü bir cihaz senin önerdiğin
ıpx9 sertifikası var hnoorun sendekinin ıpx8

daha böyle sayarım ama genele bakarak ben sana yorum yapmıştım sallayarak yazmadımki 1-2 tane özellik olarak zaten başka markalar daha iyi olucaktır ama genele baktığında 14t yi tercih etmezsin kaldıki yapay zeka muhabbetide geride diyebiliyorum honorda ise cok iyi çalışıyor
samsungun yapay zekası ise mükemmel ama ona laf etmem baya iyi iş çıkartmışlar onda ama o kadar 2024 yılında çıkarttıkları telefonda şarj tarihe eser kamera 2020 lerde performans 2023-2024 yıllarından ses sistemi 2022-2023 yıllarından yani genele bakarak yorum yapıyorum bir samsung telefon alacak adam 20-30 bin tl lik telefon almaz sağlam bişi alıcaksın alırsan iphone gibi düşüneceksin yoksa tarihe eser cihazlarla çok geride kalır telefondan bunalırsın.
Valla Hocam Huawei P-Smart 2018 Kullandım Redmi 12'ye Geçtim Hala Memnunum Güncelleme Desteği Bitti Diye Şimdi S24FE Geçtim Bence Fiyat Performans Cihazlar Fiyatına Göre Honor 400 Pro 32 K Onun Segmenti 30 K Üstü S24FE 28 K Arada 5 K Fark Var

Valla Hocam Huawei P-Smart 2018 Kullandım Redmi 12'ye Geçtim Hala Memnunum Güncelleme Desteği Bitti Diye Şimdi S24FE Geçtim Bence Fiyat Performans Cihazlar Fiyatına Göre Honor 400 Pro 32 K Onun Segmenti 30 K Üstü S24FE 28 K Arada 5 K Fark Var
yok onu söyledim zaten arada fark olduğunu ama şarj kapasitesi şarj hızı ve daha çok sayıda saydığım özellik bence aradaki 5 bin tl farka değer sadece şarjı bile 5 katı daha hızlı olucak ve daha güncel bi cihaz olucak

yok onu söyledim zaten arada fark olduğunu ama şarj kapasitesi şarj hızı ve daha çok sayıda saydığım özellik bence aradaki 5 bin tl farka değer sadece şarjı bile 5 katı daha hızlı olucak ve daha güncel bi cihaz olucak
20 K Ya Ona Bakılırsa Poco X7 Var Hocam İşlemci Olarak Ve Şarj Olarak İyi Yani Kamera Kötüdür Ama 90 Watt Var Gene

Alınır. beklemek mantıksız indirime girmiyor doğru dürüst

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,350
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri