zX1ScreamofNİGht
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 249
- Konu Sahibi Konu Sahibi
eyw kanka ben s24 ilanıyla karıştırmışımBaşlıkta hata ver. 128 GB değil, 256 GB model.
eyw kanka ben s24 ilanıyla karıştırmışımBaşlıkta hata ver. 128 GB değil, 256 GB model.
Rica ederim.eyw kanka ben s24 ilanıyla karıştırmışım
Xiaomi, dosyalarında bile reklam çıkan o saçma sapan arayüz ile yarı fiyatına verse yine düşündürür. Yani o aradaki fiyat farkı sırf arayüz için gözü kapalı verilir. Ayrıca 13t pro'nun cpu %20 zayıf, ekran çözünürlüğü zayıf, kamera 2 puan altta. Düz s24 dengi olur anca. O da zaten aynı fiyat.Xiaomi 13t pro 12/512 versiyonu 28-29 bin bandında. Özellik olarak bakınca işlemci daha zayıf belki ama hafıza farkıyla onu kapatıyor.
Ben samsungcuyum herşeyi samsung alıyorum ama samsung bence daha cazip fiyatlar vermeli. Bu ara yeni telefon alacağım.
Xiaomi 13T Pro'nun sadece 2 yıl güncelleme ömrü kaldı ve bir telefona okadar para verip HyperOS'un sorunlarıyla ve reklamlarıyla uğraşmak istemezdim.Xiaomi 13t pro 12/512 versiyonu 28-29 bin bandında. Özellik olarak bakınca işlemci daha zayıf belki ama hafıza farkıyla onu kapatıyor.
Ben samsungcuyum herşeyi samsung alıyorum ama samsung bence daha cazip fiyatlar vermeli. Bu ara yeni telefon alacağım.