Neler Yeni

S24 Ultra kötü çekiyor

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat
Ben 2 aydır S24 Ultra kullanıyorum. Bir çok S kullandım 6 Edge'den 9 10 20 FE 21 Ultra şimdi de 24 Ultra. 21 ve 20 Fe'den sonra kusursuz geliyor bana şu an telefon. 3x optik garip bir şekilde kötü. Ben de renk bakımından netlik kalite bakımından beğenmiyorum. Ama 5X'e de laf ettirmem 5x çok çok iyi. Lens geçişlerinde ki renk sorunu sensörden kaynaklı biraz da S25 Ultra için 200/50/50/50 olacak deniliyor. Anca S25 Ultra da yaparlarsa yaparlar onun harici şu an Android tarafında ki en baba cihazlardan birisi bu.
Hocam örnek fotoğraf var

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
yolcu arslan
cidden gece performansı kötü birazdan foto eklicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazende güzel çekiyor
kalite çok iyi.

Artık birçok cihazın kopyası çıkıyor. Özellikle çinde birebir kopyalanıyor. Dikkat edin derim.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat
kalite çok iyi.

Artık birçok cihazın kopyası çıkıyor. Özellikle çinde birebir kopyalanıyor. Dikkat edin derim.
Kopya olmasına imkan yok ekran hoparlör pil herkes çok iyi kamera bazen mükemmel bazen berbat çekiyor

Farex

80+ Silver
Maalesef neredeyse samsungun s serilerinin hepsini kullanmış biir olarak kamerası optikte iyi çekmiyor odaklaması vs sensörleri tabii ki iphone a kıyaslanamaz faakt onun iiçin bir ayarda yok ben iki telefon kullanıyorum biri iphone biri samsung olarak samsungu bir kenara attım ve iphone ile devam ediyorum yani bu konuda kimse sana yardım edemez çünkü normal.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat
Maalesef neredeyse samsungun s serilerinin hepsini kullanmış biir olarak kamerası optikte iyi çekmiyor odaklaması vs sensörleri tabii ki iphone a kıyaslanamaz faakt onun iiçin bir ayarda yok ben iki telefon kullanıyorum biri iphone biri samsung olarak samsungu bir kenara attım ve iphone ile devam ediyorum yani bu konuda kimse sana yardım edemez çünkü normal.
bazıları değişmiş parçası falan diyor hocam

Farex

80+ Silver
bazıları değişmiş parçası falan diyor hocam
Yok kardeşim sıkıyorlar işte forumda çoluk çocuk çok. Eğer sahte olup olmadığını öğrenmek istiyorsan. 1. si antutudan test yapıp internetteki skorlarına yakın mı kontrol edebilirsin. 2. si samsung members tam hatırlamıyorum bir uygulama vardı cihazını tanıyım diagnostik yani teste tabi tutuyordu ki hadi bunu da geç imei sorgu at cihaz seri nosunu samsunga arattır bir tuhaflık var mı bak. ama o antutu yu ve son dediğimi yap

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Ensar Polat
hocam
Yok kardeşim sıkıyorlar işte forumda çoluk çocuk çok. Eğer sahte olup olmadığını öğrenmek istiyorsan. 1. si antutudan test yapıp internetteki skorlarına yakın mı kontrol edebilirsin. 2. si samsung members tam hatırlamıyorum bir uygulama vardı cihazını tanıyım diagnostik yani teste tabi tutuyordu ki hadi bunu da geç imei sorgu at cihaz seri nosunu samsunga arattır bir tuhaflık var mı bak. ama o antutu yu ve son dediğimi yap
hocam samsung membersi denicem antıtu değerleri normal

Top Bottom