Sonuç olarak s25 ultra ile arasında pek fazla fark yok diyorsunuz yani bu arada 60k için en iyi seçenekmi s24u iphone16 yı hiç sevmedim özellik açısından
s25 ultranın işlemcisi dünyadaki en güçlü telefon işlemcisi şu an farklı telefonlarda farklı puan veriyor sadece hatta galaxy özel olduğu için biraz daha optimize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gogge ve güçlü işlemci şart değil kamerası aşırı iyi olsun istiyorsan pura 80 pro alabilirsin
Hocam iyidir dünya kadar fark yok bence alınır ama senin amacına bağlı oyun mu oynucan ne yapcan bende 23 ultra var çok fotoğraf çeken biriyim gerçekten iPhone da deneyimledim ama 23 ultranın kamera kalitesi üst seviyelerde çoğu oyunuda akıcı ve güzel oynatıyor işlemcisi iyi olduğundan
Kral s25 ultra kullanan biri olarak söylüyorum telefon çok çok akıcı ve mükemmel. Ekranı o kadar iyi ki bazen şaşırtıyor telefona mı bakıyorum ben diyorum. Ekran koruyucusu kullanmıyorum ama 1 ay falan öyle kullandım ekranın güzelliğini önlüyor yemin ederim. Pili 1.5 gün götürüyor az bakarsam çok çok rahat ben aktif olarak kullanıyorum telefonu çok çok yeterli oluyor genelde 1 günün sonunda yüzde 25 30 falan kalıyor. Daha önce ip15 pro aldım 1.5 ay içinde çıkarttım elimden pili çabuk bitiyor günde 2 3 kere şarja takıcaksam niye bu telefonlara 70 80 lira bayılıyoruz. Aklına bişiy takılırsa sor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S24 ile arasındaki fark 1 yıl fark yani 1 yıl daha fazla güncelleme alır. Kalem farkı var s24 ultra kalemiyle foto falan çekebiliyorsun ama s 25 de yapamıyorsun. İşlemci olarak s24 ultranın işlemcisi samsungun kendi ürettiği bir işlemci iyi bir işlemci fakat pek önerilmiyor ve ısınan nir işlemci olarak biliniyor. Kamera bi tık daha iyileştirilmiş s25 ultrada. Bide çerçeve yumuşatılmış. Şahsen fikrimi sorarsan s24 ultranın tasarımı güzel ama uzun süre kullanımda eli çok ağrıtır
s25ultranın işlemcisi tabii ki daha iyi onu biliyoruz hatta en iyi mobil işlemci ama sırf bir işlemci için 10k vermek gerektiğini düşünmüyorum bu durumda s24ultra alacağım pişman olmam umarım
Benim gibi yap. Paranı altında tut. Bu yıl ye s24u al. Seneye bu ay da s25u yd al. İkisini de deneyimlemiş olursun. Bir telefon fiyatına iki telefonun olur. Senede bir geçiş yapman gerekecek sadece.