S25 FE 8GB 256 ALINIR MI ?

M1K1

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar merhabalar. Bu sabah evden çıkmadan önce annemle konuştum biraz telefonundan şikayeti olduğunu söyledi , eskisi gibi şarjı günü çıkartmıyormuş ve bazen aramalarda hata verip kapanıyormuş hoparlörlerden eskisi kadar ses çıkmıyormuş bazen şarj soketi temassızlık yapıyormuş şarj olmuyormuş falan. ben de dedim yenileyelim ve kısa bir piyasa analizi yaptım. Öncelikle annem 52 yaşında öyle oyun falan oynayan bir insan değil telefondan şuan ki beklentimiz sesi düzgün çıksın şarjı uzun gitsin bide memlekette teyzemlerle falan wpp üzerinden görüntülü konuşurken kamerası iyi olsun ve en azından 2 3 sene sorunsuz kullanabilsin. bazı kullanıcı yorumlarında S25 FE İçin gayet performanslı ve uzun ömürlü olacağını söyleyen insanlarla karşılaştım. Şuan ki piyasa fiyatı 32 33 bin lira bandında sizce bu telefonu anneme alsam önümüzdeki senelerde sorunsuz kullanabilir mi ?

8 gb ramli Android telefon alınmaz bu devirde
Hocam işte annem kullanacak dediğim gibi oyun falan oynanmayacak ki antutu puanlarına falan baktım iyi gibi. ben çok uzun yıllardır Apple kullandığım için android bana da mantıklı gelmiyor ama annem de android kullanamaz

Dostum ben olsam kesinlikle almazdım. 6.7 inç odun gibi bir telefon.

O bütçede S24 256gb alır geçerdim. Hem kompakt, hem de çok daha kaliteli bir telefon.

S25 FE bende var anneme aldım arka kamerası olsun 15 promax kullanan biri olarak baya tatmin etti ön kamerası ortalama. Samsung arayüzünün appledan hızlı olduğunu düşünüyorum. İkisi de 120hz ekrana sahipler ama samsung daha akıcı geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,555
Üyeler
190,598
Son üye
Mert8263
Geri