Neler Yeni

S25 Ultra Hakkında Tavsiye

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mert Güler
Oradaki tek artısı dediğim gibi bana göre tasarımı bir tık daha iyi olması hocam 25u nun, bir de belki de yanılıyorumdur pek bilmediğim için ama yd fiyatları arasında çok fark olmama ihtimali, android tarafında Samsung ve pixel harici pek ısınamadım malesef, daha önce meizu Asus Sony htc kullandım, Xiaomi kullanan çok kişi var çevremde aynı şekilde zamanında Huawei kullanan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle hocam
Hocam zaten genel olarak hepimiz telefonları kılıfla kullanan insanlarınız köşeleri yuvarlatılmış yada tasarımı değişmiş bunlar önemli detaylar olmamalı , s24 ultrada yumuşak kenarlı kılıflar var iki cihazı da kılıfla kullanınca farkı anlayacağınızı sanmıyorum , çin modellerine gelecek olursak en kötü yakınınızdaki teknoloji mağazalarına gidip şans verin deneyimleyin derim piyasada pazar payı yeri edinmek adına cihazlarına emek veriyorlar

inclr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak inceler
Hocam zaten genel olarak hepimiz telefonları kılıfla kullanan insanlarınız köşeleri yuvarlatılmış yada tasarımı değişmiş bunlar önemli detaylar olmamalı , s24 ultrada yumuşak kenarlı kılıflar var iki cihazı da kılıfla kullanınca farkı anlayacağınızı sanmıyorum , çin modellerine gelecek olursak en kötü yakınınızdaki teknoloji mağazalarına gidip şans verin deneyimleyin derim piyasada pazar payı yeri edinmek adına cihazlarına emek veriyorlar
Kesinlikle haklısınız hocam ama ben biraz boomer oldum artık galiba, eskiden bl kilidi kaldıran romlar deneyen ben artık stabilite arıyorum, şarjı iyi gitsin bir sorun yaşadığımda servisi madara etmesin, saçma sapan yazılımsal sorunları olmasın çok fazla özelliği olmasa da olur kafasına girdim, utanmasam apple a geçecem 🙃

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mert Güler
Kesinlikle haklısınız hocam ama ben biraz boomer oldum artık galiba, eskiden bl kilidi kaldıran romlar deneyen ben artık stabilite arıyorum, şarjı iyi gitsin bir sorun yaşadığımda servisi madara etmesin, saçma sapan yazılımsal sorunları olmasın çok fazla özelliği olmasa da olur kafasına girdim, utanmasam apple a geçecem 🙃
Yurtdışı ürün olunca her servis madara ediyor ne yazık ki , yazılım konusunda bende sizin gibiydim girmediğim delik kalmazdı rahmetli s7 edge de , her türlü custom rom kullanmışımdır
Şuan 14 pro max kullanıyorum güzel cihaz sorunsuz şarjı bana yetiyor ama çok kısıtlı hissediyorum kendimi özellikle dosya aktarımları ve uyumluluk konusunda ama ekosisteminden dolayı da boyun eğmiş durumdayım (kulaklık , saat , pc ,mouse hepsi apple)
Xiaomi 14ultra şuanda çok tatlı bir cihaz yazılım konusunda çok iyi son gelen hyper os 2 de güzel çalışıyor kendi yerleşik uygulamarındaki reklamlar tek sorun bana göre ama yine de dene bi ara bence

zyraxone

80+
Haklısınız hocam, benim için tek ve en büyük artısı tasarımı biraz daha ovalleşmiş ve düz olmuş ya o kısmı. Yoksa yazılım kısmı zaten diğerlerine de gelecektir, pilde ve kamerada bir değişiklik yok, işlemcinin fark yaratacağını sanmıyorum üstüne bir de kalemde özellik eksiltmeye gittiler
S24 u ile s25unun tek büyük farkı;
Daha parlak ekran
Kamera aynı ama ISP motoru değişmis. Bir tık daha iyi geceleri video foto ve zoom

Geri kalan her şey aynı sayılır. (İşlemciyi saymıyorum zaten bilindik seylrr diye)

S24 ultraya göre eksisi
Spende bt yok. Neden bt kaldırılır zaten spende aşırı mantıksız

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Furkan Enes Kaplan
S24+ kullanıyorum Exynos işlemcileri artık kötü değil.
snapdragon varken exynos adı geçmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

S24 u ile s25unun tek büyük farkı;
Daha parlak ekran
Kamera aynı ama ISP motoru değişmis. Bir tık daha iyi geceleri video foto ve zoom

Geri kalan her şey aynı sayılır. (İşlemciyi saymıyorum zaten bilindik seylrr diye)

S24 ultraya göre eksisi
Spende bt yok. Neden bt kaldırılır zaten spende aşırı mantıksız
İşlemci kısmı büyük bir fark, %30-%40 oranında performans artışı var ve apple'ın işlemcisini ilk defa bu seride geçtiler çoklu çekirdek skorunda, gpu kısmında zaten fark attı tur bindirdi. Ama s24u elinde olup s25u ya geçmeye çalışmak saçma. Paran varsa geçilebilir ama kendini zorlayacaksan hiç gerek yok

Top Bottom