S25 ultra mı ip 15 pro max mi

Reaksiyon skoru
35
ikiside yd olucak, hayatım boyunca ip kullanmadım ama alışma zorluğu çekeceğimi sanmıyorum sosyal medya kullanmıyorum, oyun oynamıyorum ama ilk defa pahalı bir telefon alma kararı aldım.hiçbir telefonu uzun süre kullanmadım, hep ucuz telefonlar alıp 6 7 ay içinde kırdım, devamlı düşürüyorum bunuda göz önünde bulundurarak cevaplarsanız sevinirim ikisinde de kayıt olmayacak 8 ay kullanırım kırılmaz bozulmazsa belki samsung için server kayıdı açılırsa düşünebilirim

konudan bağımsız merak ettiğim için sosyal medya ve oyun hiç mi oynamadınız yoksa bırakma kararı mı aldiniz bir süre içerisinde

konudan bağımsız merak ettiğim için sosyal medya ve oyun hiç mi oynamadınız yoksa bırakma kararı mı aldiniz bir süre içerisinde
telefonda oyun oynamayı hiç sevemedim sosyal medyada 3 yıldır sadece facebook kullanıyorum onda da gruplarda takılma amaçlı pek fotoğraf çekmiyorum yani ama belli olmaz belki instayı geri açarım samsung anlaşma yapmış haberi görmüştüm ama halen storiler çamur gibi diyorlar

S25U tabbii ki.

ikiside yd olucak, hayatım boyunca ip kullanmadım ama alışma zorluğu çekeceğimi sanmıyorum sosyal medya kullanmıyorum, oyun oynamıyorum ama ilk defa pahalı bir telefon alma kararı aldım.hiçbir telefonu uzun süre kullanmadım, hep ucuz telefonlar alıp 6 7 ay içinde kırdım, devamlı düşürüyorum bunuda göz önünde bulundurarak cevaplarsanız sevinirim ikisinde de kayıt olmayacak 8 ay kullanırım kırılmaz bozulmazsa belki samsung için server kayıdı açılırsa düşünebilirim
ip takıntınız yoksa hiç kullanmadım diyorsanız s25 ultra düşünüyorum

S25 u beğenilmedi pek.İphone al geç

s25 e imei attırılıyorsa diğer androidler gibi s25 yoksa iphone nin yanından geçemez samsung

s24 ultrami 16 plusmı 16 pro maxmi 16 pro max plustan iyi biliyom s24 ultraya karşı nasıl 2 si

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,276
Üyeler
174,338
Son üye
xlargeboss
Geri