S26 ultra alınır mı?

Soru sorup kendin cevaplamışsın.
S24/25 kullanan varsa almayabilir. Geçiş için en az 2 nesil fark atmanız lazım.

Soru sorup kendin cevaplamışsın.
S24/25 kullanan varsa almayabilir. Geçiş için en az 2 nesil fark atmanız lazım.
düz s23 var o yüzden değişiyorum hala taş gibi de anneme s23ü vereceğim zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci ve magic pixel işi içine çekti

düz s23 var o yüzden değişiyorum hala taş gibi de anneme s23ü vereceğim zaten

işlemci ve magic pixel işi içine çekti
o fiyata alacağın her cihazda aynı işlemci olacak zaten. Ekran desen gözün ayırt edemeyecek. Pil süresi kısmında biraz iyileştirme olur ama işlemci güçlü olduğu için bu açık kapanır..

o fiyata alacağın her cihazda aynı işlemci olacak zaten. Ekran desen gözün ayırt edemeyecek. Pil süresi kısmında biraz iyileştirme olur ama işlemci güçlü olduğu için bu açık kapanır..
düz s23ten geçiyorum gözüm ayırt etmez mi sence

fhdden qhdye

üstüne magic pixel görüntü kalitesi değil hayalet ekran gibi kullanım sağlıyor aç kapa yapılıyordur herhalde

Şuan hangi telefonu kullanıyorsunuz? 8 gen 3 işlemci ve üzeri olan bir telefonunuz varsa geçmeye değmez. Bende s25u var. Telefoum 5 yıl sonra bozulduğu için geçtim. Çok çok memnunum. Oyun emulator kalem yapay zeka vs baya ağır kullanırım. Sadece kamera ile pek işim olmaz. Aynı senaryoyu s23u ile de yapabilirdim. Kullanım senaryonuza göre daha çok fayda sağlayacaksa alın. Yoksa bir kaç haftaya merakınız geçince yeni telefon algısı kayboluyor

Şuan hangi telefonu kullanıyorsunuz? 8 gen 3 işlemci ve üzeri olan bir telefonunuz varsa geçmeye değmez. Bende s25u var. Telefoum 5 yıl sonra bozulduğu için geçtim. Çok çok memnunum. Oyun emulator kalem yapay zeka vs baya ağır kullanırım. Sadece kamera ile pek işim olmaz. Aynı senaryoyu s23u ile de yapabilirdim. Kullanım senaryonuza göre daha çok fayda sağlayacaksa alın. Yoksa bir kaç haftaya merakınız geçince yeni telefon algısı kayboluyor
8 gen 2 var 128 gb düz s23

1758962220878.webp

Tasarım doğruysa rezil olmuş s22 s23 s24 s25 s26 ultra hepsi aynı tipte

Tanıtıldımı telefon? S23 ten bende bu seride geçmeyi düşünüyorum bakalım. Ama yd alıcam mümkünse. Artık 70-80k vermek saçma geliyor bana. Özellikle bi yenilikte yok gibi sanki. En basidinden xiaomi 17 pro gibi c.hazını gören varsa arka kamera bölgesine ekran koymuşlar çok güzzel olmuş. Onun gibi şeyler normal olmalı. 6000 mah küsür bataryalar klyulmalı onun gibi. Kamerası gelişmeli artık sensörmü büyür bilemem ama.dedikleri gibi ekrandan genel olarak memnunum ama günümüz teknolojilerine yaklaşsa güzel olurdu

Tasarım doğruysa rezil olmuş s22 s23 s24 s25 s26 ultra hepsi aynı tipte
tasarım gayet işlevsel bence kamera adası kameraya birazcık daha alan açmak için yapıldı zaten o bile nedenli

Tanıtıldımı telefon? S23 ten bende bu seride geçmeyi düşünüyorum bakalım. Ama yd alıcam mümkünse. Artık 70-80k vermek saçma geliyor bana. Özellikle bi yenilikte yok gibi sanki. En basidinden xiaomi 17 pro gibi c.hazını gören varsa arka kamera bölgesine ekran koymuşlar çok güzzel olmuş. Onun gibi şeyler normal olmalı. 6000 mah küsür bataryalar klyulmalı onun gibi. Kamerası gelişmeli artık sensörmü büyür bilemem ama.dedikleri gibi ekrandan genel olarak memnunum ama günümüz teknolojilerine yaklaşsa güzel olurdu
arka ekran eklenseydi çok güzel olurdu gerçekten selfieyi arka kamerayla çekerdik rahatça

düz s23ten geçiyorum gözüm ayırt etmez mi sence

fhdden qhdye
etmez. s23 6.1 ekranına fhd de koysan qhd de koysan gözün ayırt edemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,103
Üyeler
184,264
Son üye
hiramahkumm
Geri