Konuyla alakalı değil ama B450M-K ile 4.2 yapabilir miyim?( Soğutucu olarak T6 düşünüyorum veya Abdullah Abinin yeni inceleyeceği soğutucuyu.)Yaparsın, 2019 veya 2020 model olsa bile yaparsın, anakarttaki VRM'ler kötü değil o kadar.
Var! biraz ekşın olsunYaparsın ama şu OC merağını hiçbir zaman anlamayacağım ortada darboğaz söz konusu değilse yapma, gerek yok ki![]()
bence yapamazsın o anakarttaki vrm ler s2h tan kötüKonuyla alakalı değil ama B450M-K ile 4.2 yapabilir miyim?( Soğutucu olarak T6 düşünüyorum veya Abdullah Abinin yeni inceleyeceği soğutucuyu.)
Evet, yapılabilir.Konuyla alakalı değil ama B450M-K ile 4.2 yapabilir miyim?( Soğutucu olarak T6 düşünüyorum veya Abdullah Abinin yeni inceleyeceği soğutucuyu.)
vallahamı la hani kötüydü o anakart?Evet, yapılabilir.
2020 model ise daha rahat yaparsın, voltaj 1.1 V falan olunca VRM'ler daha az ısınır.
Hocam pro4 3600 bide t6 kaça kadar cıkarızEvet, yapılabilir.
2020 model ise daha rahat yaparsın, voltaj 1.1 V falan olunca VRM'ler daha az ısınır.
RAM OC'si şart zaten, sınırlara dayamazsan olmaz ama darboğaz söz konusu değilse Undervolt yapıp sıcaklıkları düşürmeyi tercih ederimVar! biraz ekşın olsunOC severim ben RAM lerede yapacağım @crazyreign yardım ederse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bence yapamazsın o anakarttaki vrm ler s2h tan kötü
La kötü de şu anda hiçbir anakartta Ryzen 5 3600'a overclock "yapamayacak" kadar kötü VRM yok.vallahamı la hani kötüydü o anakart?
İşlemci daha önemli burada, silikon iyi denk gelirse 4.4 GHz falan.Hocam pro4 3600 bide t6 kaça kadar cıkarız
Yaparsın da soğutucu stok mu?4.0 veya 4.1 Ghz yaparmıyım s2h ile r5 3600 a
Peki hocam 2020 model mi değil mi nereden anlayacağım onu.Evet, yapılabilir.