o ne oluyor ? acaba emmc bir de elimde s7 edge anakartı var bunun bir yeri sorunlu cıksa s7 edgenin anakartını uydurabilirmiyim buna1 yıl önce falan 2. el s7 almıştım 1 ay kullanamadan elimde kaldı emmc sorunu varmış
Dostum Samsung'un eski işlemcilerinde genelde ekran yanığı vs oluyor ekran renklerine bakS7 32Gb Alcam ne testleri yapmalıyım. Calıntı cıkma ihtimali varmı sizce yani cakma cıkma imkanı felan varmı sacma gelcek ama yılda bir telefon alıyoruz sorun cıkmasın .
telefonun depolama birimi oluyor diye biliyorumo ne oluyor ? acaba emmc bir de elimde s7 edge anakartı var bunun bir yeri sorunlu cıksa s7 edgenin anakartını uydurabilirmiyim buna
Kamera denicem e devlet imei de sorgulayacagım wifi deneyemem ama hat takabiliirm antutuda zamanım yeterse kesin yaparımDostum Samsung'un eski işlemcilerinde genelde ekran yanığı vs oluyor ekran renklerine bak
Sonra eski işlemci olduğu için biraz zorla. Biliyorsan antitutu yada geekbemch yap
Kameraya bak sensör arızası vs var mı ?
Sesleri kontrol et ahizeler çok çabuk arızalanır. Jak girişi kontrol et.
Tuşlarını kontrol et
İmei sini e devletten kontrol edebilirsin
Mümkünse wifi , Bluetooth ve 4.5G dene. Hattını tak. Görüşme yap
Biraz detaylı yazdım. Yapabildiğini yap.
Sonuçta para kolay kazanılmıyor. Bende istediğim telefonu çok geç aldım imkan verdiği için. (İkinci el aldım bende)
Birde elimde s7 edge anakart ı var kamerası felan bu s7 e olurmu acaba ? yani bunun kamerası kötü cıksa onun kamerasını buna takabilirmiyimDostum Samsung'un eski işlemcilerinde genelde ekran yanığı vs oluyor ekran renklerine bak
Sonra eski işlemci olduğu için biraz zorla. Biliyorsan antitutu yada geekbemch yap
Kameraya bak sensör arızası vs var mı ?
Sesleri kontrol et ahizeler çok çabuk arızalanır. Jak girişi kontrol et.
Tuşlarını kontrol et
İmei sini e devletten kontrol edebilirsin
Mümkünse wifi , Bluetooth ve 4.5G dene. Hattını tak. Görüşme yap
Biraz detaylı yazdım. Yapabildiğini yap.
Sonuçta para kolay kazanılmıyor. Bende istediğim telefonu çok geç aldım imkan verdiği için. (İkinci el aldım bende)
En büyük problemleri ekranlarında oluyor genellikle.S7 32Gb Alcam ne testleri yapmalıyım. Calıntı cıkma ihtimali varmı sizce yani cakma cıkma imkanı felan varmı sacma gelcek ama yılda bir telefon alıyoruz sorun cıkmasın .
O konuda bilgim yok anakart benzer ise olabilir. Sadece ekran farkı var ise olma ihtimali yüksekKamera denicem e devlet imei de sorgulayacagım wifi deneyemem ama hat takabiliirm antutuda zamanım yeterse kesin yaparım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde elimde s7 edge anakart ı var kamerası felan bu s7 e olurmu acaba ? yani bunun kamerası kötü cıksa onun kamerasını buna takabilirmiyim
ekranını yeni degiştirdim yazmış acıklamaya genede kırmızılık felan cıkarsa ekranda almam saten s7 edge aldım bi zaman basıma geldi.En büyük problemleri ekranlarında oluyor genellikle.
evet öyle biliyorum bende sadece ekran farkı var s7 vs s7 edge yazınca tek fark ekran oldugu yazıor sitelerdeO konuda bilgim yok anakart benzer ise olabilir. Sadece ekran farkı var ise olma ihtimali yüksek