Neler Yeni

SA-MP SERVER AÇMAK İSTİYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Taha Akyol
Bildiğiniz gibi GTA SAN ANDREAS'ın online modu olan SA-MP, içinde Türk sunucularının da bulunduğu bir multiplayer ortam.
Bende burada server açmak için server kiralamak istiyorum. Kafamda "Ne yapabilirim, yazılımcı konusunu nasıl hallederim, nereden kiralasam, hangisi daha yüksek performans verir?" gibi sorular var. Konsepti Hard RP olacak FiveM kalitesinde bir server düşüncem var, bütçemin yeteri kadar olduğunu düşünüyorum.
Bu kafamda dolaşan sorulara yardımcı olduğunuz için şimdiden çok teşekkür ederim.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Bildiğiniz gibi GTA SAN ANDREAS'ın online modu olan SA-MP, içinde Türk sunucularının da bulunduğu bir multiplayer ortam.
Bende burada server açmak için server kiralamak istiyorum. Kafamda "Ne yapabilirim, yazılımcı konusunu nasıl hallederim, nereden kiralasam, hangisi daha yüksek performans verir?" gibi sorular var. Konsepti Hard RP olacak FiveM kalitesinde bir server düşüncem var, bütçemin yeteri kadar olduğunu düşünüyorum.
Bu kafamda dolaşan sorulara yardımcı olduğunuz için şimdiden çok teşekkür ederim.
hocam bence o sv işine hiç girmeyin bi ara ben de oynuyordum 13 yaşında veletler rp yaptırmıyor hiç bir şekilde rahat vermiyolar gidip rp yapanları öldürüyolar bence gidip kaliteli bi sv ye adminlik alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Taha Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bence o sv işine hiç girmeyin bi ara ben de oynuyordum 13 yaşında veletler rp yaptırmıyor hiç bir şekilde rahat vermiyolar gidip rp yapanları öldürüyolar bence gidip kaliteli bi sv ye adminlik alın
Hocam alımları +18 yapacağım, ayrıca türlü başvuru şartları/koşulları olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz da mekanın sahibi olmak istiyorum çünkü çok deli fikirlerim var. İnsanlar server görsün istiyorum.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
o zaman sv alırsanız bi konu açında oynamaya gelelim

Biraz da mekanın sahibi olmak istiyorum çünkü çok deli fikirlerim var. İnsanlar server görsün istiyorum.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Daha önce kurmustum. Yazılım bilginiz yoksa veya anlayan bir arkadaşınız yoksa ugrasmayin bence. Ddos saldirisi felan yapıp durur senden gıcık alan biri varsa.

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
Nereden almalıım asıl önemli konu buralar, yazılımcı işini nasıl yapacağım vs.
Yazılım işi bilmiyorsanız ve bir arkadaşınız yok ise bu işlere zaten hiç girmemeniz lazım aylık 60tl vds ve tek seferlik 300tl paket alsanız ki bu paketi özelleştirmeniz lazım yoksa diğer sunucularla aranızada fark olmaz ve takipçi bir kitleniz de yok ise bu işe girmemelisiniz

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

ErenV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Eren

Hocam San Andreas'ın multiplayer bölümünde çoğunluk 15 16 yaş altı rol yapamayan kafasına göre oynayan insanlar var.Bu tür oyuncuların bulunduğu yerde hard RP malesef yapılamaz.RP serverleri için konuşacağım kaliteli bir tane bile server yok.Düşündüğünüz +18 başvuru bence tutmaz kimse uğraşıpta başvuru yapmaz.San Andreasta rp tutulan bir şey değil zaten.Boş yere masraf açmış olursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Taha Akyol
Hocam San Andreas'ın multiplayer bölümünde çoğunluk 15 16 yaş altı rol yapamayan kafasına göre oynayan insanlar var.Bu tür oyuncuların bulunduğu yerde hard RP malesef yapılamaz.RP serverleri için konuşacağım kaliteli bir tane bile server yok.Düşündüğünüz +18 başvuru bence tutmaz kimse uğraşıpta başvuru yapmaz.San Andreasta rp tutulan bir şey değil zaten.Boş yere masraf açmış olursunuz.
Fivem önerir misiniz

bwNN

80+ Silver
Abim ve arkadaşı açmıştı öyle deme hiç tanınmadan ilk gün 130+ kişi çekti ve kapanana kadar 100 civarıydı

Top Bottom