Neler Yeni

Yardım Saat 19.00-00.00 arası internet yavaşlıyor TürkTelekom

Rakastel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Talha G
Uzun süredir TürkTelekom kullanıcısıyım şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmamıştım. Yaklaşık 1 aydır akşam saat 7 ile 12 arası internet hızım ciddi derecede yavaşlıyor. Evdeki internet kullanım yoğunluğu hep aynıydı hatta tüm cihazlardan çıkış yapıp denedim aynı problemi yaşadım. Müşteri hizmetlerini defalarca arayıp derdimi anlattım ama bir sorun gözükmediğini söylediler. Aynı sorunu yaşayıp çözüme kavuşturan arkadaşlar var mıdır? Ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok 🤯

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Doğal aslında. Mahallede insanlar eve dönüp internete giriyor. Hatlar yoğundur.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Uzun süredir TürkTelekom kullanıcısıyım şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmamıştım. Yaklaşık 1 aydır akşam saat 7 ile 12 arası internet hızım ciddi derecede yavaşlıyor. Evdeki internet kullanım yoğunluğu hep aynıydı hatta tüm cihazlardan çıkış yapıp denedim aynı problemi yaşadım. Müşteri hizmetlerini defalarca arayıp derdimi anlattım ama bir sorun gözükmediğini söylediler. Aynı sorunu yaşayıp çözüme kavuşturan arkadaşlar var mıdır? Ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok 🤯
Yapabileceğin bir şey yok bu sorunu Türktelekomun cözmesi gerekiyor. Modemine akşamlari farkli insanlar bağlanıyor mu diye kontrol edebilirsin 192.168.1.1 den bağlanıyorsa onlari engelleyebilirsin ve modemini kapatip açmayı dene bu gerçekten fayda sağlayabiliyor

Rakastel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Talha G
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı birinin bağlanmadığına emin oldum. Tabi panele girip kontrol etmem yaklaşık 5 dakika sürdü vahim durumda 😁
Tekrar iletişime geçeceğim belki birşeyler çıkar. İkinize de teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,376
Üyeler
163,486
Son üye
Okabas
Top Bottom