Saat önerisi istiyorum

blueaimm

80+
Reaksiyon skoru
43
Bütçe
2000
Max bütçem 2000 TL saatlerden anlamam Daniel Klein önerdiler ama internette çabuk bozulur dediler sizce 2000 TL ye alınabilicek en iyi saat hangi saattir
Saatin kasası bunun gibi olsun çok kalın olmasın iç rengi siyah olur mavi olur gümüş çelik olursa çok iyi olur

Max bütçem 2000 TL saatlerden anlamam Daniel Klein önerdiler ama internette çabuk bozulur dediler sizce 2000 TL ye alınabilicek en iyi saat hangi saattir
Saatin kasası bunun gibi olsun çok kalın olmasın iç rengi siyah olur mavi olur gümüş çelik olursa çok iyi olur

2015'te AÖF sınavları için 120 TL'ye aldığım Daniel Klein saatim vardı. Sadece iki defa pili değişti. Hâlâ çalışıyor. Takvimi ayar gitmiyor sadece. O da çok önemsediğim bir şey değil. 2000 TL'ye benim ilk tercihim Casio olurdu. Aynı fiyat bandında envai çeşit modeli var ve gönül rahatlığıyla alınabilir.

daniel klein'in fiziksel mağazaları açıldı hocam üst düzey yöneticilerindende tanıdıklarım var kendi üretimleri saatler çok iyi oluyor kendi sitelerinden alırsanır çok sağlam saatler

Geri