batuhannc0
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
- Konu Sahibi Konu Sahibi
oyuncusu kalmadı diyorlar ama ?New World öneririm
oyuncusu kalmadı diyorlar ama ?New World öneririm
Nasıl kalmadı kim diyoroyuncusu kalmadı diyorlar ama ?
hypesi falan düştü diyordu çevremdeki insanlar oyuncusu azalıyor diyorlardı bakayım ben bi yinede indirimdeNasıl kalmadı kim diyorBen de senin gibi bir oyun arıyordum 2 hafta falan önce başladım buna. Her yer adam kaynıyor.
Nasıl kalmadı kim diyorBen de senin gibi bir oyun arıyordum 2 hafta falan önce başladım buna. Her yer adam kaynıyor.
Ben ne bot ne hile gördüm. Serverlar kalabalık yeni server açıyorlar o yüzden. Ben eski oturmuş serverda başladım. Deneyin imkanınız varsa ben beğendim.hypesi falan düştü diyordu çevremdeki insanlar oyuncusu azalıyor diyorlardı bakayım ben bi yinede indirimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle şöyle bir yorum var adam baya oynamış bu dedikleri doğru mu ?
biraz fazla tuzlu fiyatı oyun açlığından ölüyorumBen ne bot ne hile gördüm. Serverlar kalabalık yeni server açıyorlar o yüzden. Ben eski oturmuş serverda başladım. Deneyin imkanınız varsa ben beğendim.
Dishonored Definitive Edition mirror's Edge dead Space serilerini öneririm rahat 1 haftanı alır bence bitirmek 1 aylık gamepass alıp oynayabilirsinbiraz fazla tuzlu fiyatı oyun açlığından ölüyorum![]()
Hocam işlemciden memnunmusun seneye yazın toplamayı planlıyorumÇocukluğumdan beridir PC ile haşır neşirim yaşım şuan 18 oyun oynamayı seviyorum hayatımda çok büyük bir yer kaplamamasına rağmen (şu anki ekonomik sorunlardan dolayı çalışıyorum ve spor ile uğraşıyorum) bilgisayara baktığımda cidden eğlenerek ve günün stresinden uzak tutacak oyun arıyorum. Aradığım oyun uzun soluklu olmalı harbiden oturcam böyle kalkmıycam başından. 1.5k CS:GO oynadım ve en çok saatimi verdiğim oyunda CS:GO ama artık bu tarzdan sıkıldım Valorant'dır Counter Strike'dir rekabet ortamı istemiyorum. Daha çok hayatta kalma ya da mmorpg tarzı oyunlar istiyorum. Hayatta kalma oyunlar online olsun istiyorum platform farketmez para da farketmez yazarsanız sevinirim <3
Sistemimi yazmamışım Ryzen 3 3200g 2x8 3000mhz ram Apu
Ekran kartsız rust ve gta 5 oynuyorum baya iyi işlemci hakkını veriyorDishonored Definitive Edition mirror's Edge dead Space serilerini öneririm rahat 1 haftanı alır bence bitirmek 1 aylık gamepass alıp oynayabilirsin
Hocam işlemciden memnunmusun seneye yazın toplamayı planlıyorum
Sağolasın reisEkran kartsız rust ve gta 5 oynuyorum baya iyi işlemci hakkını veriyor
rica ederim <3Sağolasın reis