Neler Yeni

Sabah 1 de yüklediğim video hala yükleniyor YOUTUBE

53GB lik video sabah 1 de yüklemesini yaptım 50 MB lik internette hala yükleniyor 90 olmus ha ha 😃

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
3 saatte falan indirmesi gerekirdi 50Mbps internet ile. Youtube premium üyesi isen ve o şekilde indiriyorsan sunucularında bi problem vardır büyük ihtimal. IDM ile falan indiriyorsan problem dns ayarlarında vs. olabilir belki. Ucu çok açık bunun, daha detaylı yazarsan bi araştırıp yazayım tekrar.

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 saatte falan indirmesi gerekirdi 5Mbps internet ile. Youtube premium üyesi isen ve o şekilde indiriyorsan sunucularında bi problem vardır büyük ihtimal. IDM ile falan indiriyorsan problem dns ayarlarında vs. olabilir belki. Ucu çok açık bunun, daha detaylı yazarsan bi araştırıp yazayım tekrar.
İndirmiyorum youtube ye video yüklüyorum 50 megabit internetle

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
İndirmiyorum youtube ye video yüklüyorum 50 megabit internetle
Çok pardon yanlış anlamışım, işlenmesi vs. var o yüzden uzun sürer. Normalde max. 5-10GB olur 10-30 dakikalık içerik videoları, sen süre olarak uzun bir video yüklüyorsun sanırım. Onun yüklenmesinin içerisinde telif kontrolü vs. bi şeyler vardı sanırım yanlış da biliyor olabilirim. O kadar uzun sürmesi normaldir o zaman.

Berkarda

80+ Silver
ne videosu bu 53 gb

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
53GB lik video sabah 1 de yüklemesini yaptım 50 MB lik internette hala yükleniyor 90 olmus ha ha 😃
50 mb internet hızın download mı? Upload mı? Upload olsa o kadar uzun sürmemesi gerekir.Ki 50 mb upload alacak babayiğitte bireysel olarak Türkiye'de yokdur herhalde

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
daha çok nasıl hayatta kalınır olmalı
doğru bende ufak tüyolar vereyim nasıl yemek bulursunuz ilk olarak şefin dikkatini dağıtmamız lazım bunun için sohbet ederken şefin her dediğini doğrulayın ve kendini haklı sandıgı için haz duygusunu iyice alır sizde bu fırsattan abim bugun yemekler senden be yapabilirsiniz yada direk birinin parasını çalarak yemek yiyebilirsiniz .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Sait Kaan Ekşi
herhangi bir speed test sitesinden test yapıp sonuçlarını atar mısınız

Top Bottom