ᶜᵃⁿᶜᵉˡᵉⁿᵗᵉʳ
80+ Bronze
53GB lik video sabah 1 de yüklemesini yaptım 50 MB lik internette hala yükleniyor 90 olmus ha ha
İndirmiyorum youtube ye video yüklüyorum 50 megabit internetle3 saatte falan indirmesi gerekirdi 5Mbps internet ile. Youtube premium üyesi isen ve o şekilde indiriyorsan sunucularında bi problem vardır büyük ihtimal. IDM ile falan indiriyorsan problem dns ayarlarında vs. olabilir belki. Ucu çok açık bunun, daha detaylı yazarsan bi araştırıp yazayım tekrar.
Çok pardon yanlış anlamışım, işlenmesi vs. var o yüzden uzun sürer. Normalde max. 5-10GB olur 10-30 dakikalık içerik videoları, sen süre olarak uzun bir video yüklüyorsun sanırım. Onun yüklenmesinin içerisinde telif kontrolü vs. bi şeyler vardı sanırım yanlış da biliyor olabilirim. O kadar uzun sürmesi normaldir o zaman.İndirmiyorum youtube ye video yüklüyorum 50 megabit internetle
türkiyede yaşama rehberine videosu bu 53 gb
50 mb internet hızın download mı? Upload mı? Upload olsa o kadar uzun sürmemesi gerekir.Ki 50 mb upload alacak babayiğitte bireysel olarak Türkiye'de yokdur herhalde53GB lik video sabah 1 de yüklemesini yaptım 50 MB lik internette hala yükleniyor 90 olmus ha ha
daha çok nasıl hayatta kalınır olmalıtürkiyede yaşama rehberi
doğru bende ufak tüyolar vereyim nasıl yemek bulursunuz ilk olarak şefin dikkatini dağıtmamız lazım bunun için sohbet ederken şefin her dediğini doğrulayın ve kendini haklı sandıgı için haz duygusunu iyice alır sizde bu fırsattan abim bugun yemekler senden be yapabilirsiniz yada direk birinin parasını çalarak yemek yiyebilirsiniz .ddaha çok nasıl hayatta kalınır olmalı
türkiyede yaşama rehberi
ne videosu bu 53 gb
bu tanıdık geliyor sanki bunu yapan vardı ismini unuttumdirek birinin parasını çalarak yemek yiyebilirsiniz .d