Neler Yeni

Sabah ac karna Elma veya Herhangi Bir meyve Zararlı Olurmu ?

BerkW

80+ Bronze
Spora gidiyorum zayıflamak ve yağ yakmak icin yaklasık son 1 aydır her akşam 9 10 gibi tavuk pilav yapıyorum ve işe yaradığını gordüm haricinde gün icerisinde sadece su gibi gıdalar tüketiyorum Sabahları elma yesem sorun olurmu ? Googlede araştırdığıma gore bu sonuc cıktı fakat ben genede sporcu arkadaşlara sormak istedim

1672692533206.png

Zechion

80+ Silver
Spora gidiyorum zayıflamak ve yağ yakmak icin yaklasık son 1 aydır her akşam 9 10 gibi tavuk pilav yapıyorum ve işe yaradığını gordüm haricinde gün icerisinde sadece su gibi gıdalar tüketiyorum Sabahları elma yesem sorun olurmu ? Googlede araştırdığıma gore bu sonuc cıktı fakat ben genede sporcu arkadaşlara sormak istedim

Alıntıyı görüntüle
Sporcu değilim !
Öğrenci olduğum için kahvaltı yapamıyorum, her sabah kan şekerimi düzenlemesi, enerji vermesi sebebiyle aç karna muz yerim. Şeker içermesi, sodyum ve potasyum içermesi bunun gibi şeyler gün içerisinde kas kasılmalarının daha sağlıklı olmasını da etkiler. Önerim eğer ki kahvaltı yiyecek vaktin yoksa meyve yemen.

BerkW

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sporcu değilim !
Öğrenci olduğum için kahvaltı yapamıyorum, her sabah kan şekerimi düzenlemesi, enerji vermesi sebebiyle aç karna muz yerim. Şeker içermesi, sodyum ve potasyum içermesi bunun gibi şeyler gün içerisinde kas kasılmalarının daha sağlıklı olmasını da etkiler. Önerim eğer ki kahvaltı yiyecek vaktin yoksa meyve yemen.
evet vaktim yok hocam fakat muz icin arastırma yaptım sabahları sanırım ac karna zararlıymış

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Sadettin Y
kanka besin bu ya, vucudun asırı hassas besin toleranslarına sahip degilse ye geç. Benim Önerim direkt şeker yuklemesi yerine alternatif olarak gong veya a101de satılan gonga benzeyen pirinc patlagından 2-3 tane bile olsa o sekilde kahvaltı yapman.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,895
İsim
Oğuz
Vaktini ayarlamaya çalış. Kilo vermek demek sadece az yemek değil. Ayaküstü bile olsa birşeyler yemeye çalış. Yiyerek kilo vermen lazım, önemli olan fazla yememek. Eğer yemezsen çok sağlıksız bir şekilde verirsin kiloyu. Geri dönüşü daha kötü olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,882
Üyeler
168,047
Son üye
Mert Lorenz
Top Bottom