Neler Yeni

Sabah kalktıgımda kolumu hissetmiyordum hareket ettiremiyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
bugun sabah bi kalktım kolumu hissetmiyordum ve haraket ettiremiyordum ne parmaklarım ne bileklerim haraket etmiyordu sol elimle kaldırnıca sağ kolumu direk aşşağı düşüyordu çok korktum sonra 30-40 sn sonra geçti acaba bi sıkıntı olmuşmudur nedeni nedir ?
Üstüne yatıyorsundur bende de öyle oldu kaldırdım sertçe masaya vurdum hissetmedim normal yani korkma

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Sağlıkcı toplanma yeri değil ki burası, sağlık ocağına falan çıkın.
Dostum bu forumher konuda yardım alabilmen için açıldı. Technopat seni bekler çok istiyosan teknoloji diye.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Her zaman olursa, gün içinde olursa kalp krizi belirtisi. Şimdiden haber vereyim.
Her kolu uyuşan , hissetmeyen kalp krizi olsaydı dünyada insan kalmazdı. Sık sık olursa doktora gidilmesi gerekir ancak milleti boşuna telaşlandırma burada. Doktor musun sen? Her belirti her daim olmaz.

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Her kolu uyuşan , hissetmeyen kalp krizi olsaydı dünyada insan kalmazdı. Sık sık olursa doktora gidilmesi gerekir ancak milleti boşuna telaşlandırma burada. Doktor musun sen? Her belirti her daim olmaz.
Evet öyleyim. Ve ayrıca belirtisi olabilir dedim gördüğün gibi.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Boş boş konuşma. Her kol uyuşması kalp krizi belirtisi değildir. Sık sık olursa arkadaş doktora gider işin aslını öğrenir.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gün içinde olursa kalp krizi belirtisi.
Acaba bu bilgini kaynağı hangi profesör, doktor artık her neyse ?
Eğer Google ise pek güvenilecek bir kaynak değil. Tırnağın kırılsa Google'a göre kanser, tümör, ebola, felç hepsini oluyorsun.

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Boş boş konuşma. Her kol uyuşması kalp krizi belirtisi değildir. Sık sık olursa arkadaş doktora gider işin aslını öğrenir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba bu bilgini kaynağı hangi profesör, doktor artık her neyse ?
Eğer Google ise pek güvenilecek bir kaynak değil. Tırnağın kırılsa Google'a göre kanser, tümör, ebola, felç hepsini oluyorsun.
Sağlık Lisesi. Yanlış olduğunu düşünmüyorum bence.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Adam zaten her zaman oluyorsa yazmış...

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağlık Lisesi. Yanlış olduğunu düşünmüyorum bence.
Belirti olabilir ancak Sağlık Lisesine gitmen Profesör olduğun anlamına gelmez. Zaten sağlık lisesinde bunları öğretmiyorlar diye biliyorum. Tekrarlanırsa GERÇEK bir doktora gidilir. ve işin gerçeği anlaşılır.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
bugun sabah bi kalktım kolumu hissetmiyordum ve haraket ettiremiyordum ne parmaklarım ne bileklerim haraket etmiyordu sol elimle kaldırnıca sağ kolumu direk aşşağı düşüyordu çok korktum sonra 30-40 sn sonra geçti acaba bi sıkıntı olmuşmudur nedeni nedir ?
Üstüne yatmışsın korkmana gerek yok 🤣

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom