Neler Yeni

Saber rgb bozuldu yardım.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
evet klavye birden bire basmaya başladı sert vurunca basıyor sadece bunu bile zor yazıyorum.

Daha önceden sık kullandığım bir kaç tuş basmama durumu yapmıştı switchi değiştirince düzeliyordu. ama hiç kullanmadığım tuşlarda tutukluluk yapıyor f tuşları bile.

şuan çoğu tuş gitti ve bazen bi anda hepsi geri geliyor bunu yazarken geldi mesela :)

evet geri gitti diyebiliriz arkadaşlar yani sorunumuz yazılımsal bir şey galiba tuşları söküp kompresörle hava tuttum sonuç değişmedi,başına böyle bir şey gelen varmı acaba?

yazılımsalm ne olabilir diye düşünorum ancak tutukluluk yapan tuşa üfleyince geçiyor ve 2 dk sonra sorun devam ne yapacağım delircem?

TaLHa4203

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Talha Mucurlu
sıvı teması veya kablolarda yıpranma olmuş olabilir mi hocam?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
evet klavye birden bire basmaya başladı sert vurunca basıyor sadece bunu bile zor yazıyorum.

Daha önceden sık kullandığım bir kaç tuş basmama durumu yapmıştı switchi değiştirince düzeliyordu. ama hiç kullanmadığım tuşlarda tutukluluk yapıyor f tuşları bile.

şuan çoğu tuş gitti ve bazen bi anda hepsi geri geliyor bunu yazarken geldi mesela :)

evet geri gitti diyebiliriz arkadaşlar yani sorunumuz yazılımsal bir şey galiba tuşları söküp kompresörle hava tuttum sonuç değişmedi,başına böyle bir şey gelen varmı acaba?

yazılımsalm ne olabilir diye düşünorum ancak tutukluluk yapan tuşa üfleyince geçiyor ve 2 dk sonra sorun devam ne yapacağım delircem?
benzerini James Donkey 610s ile yaşadım çözümü naparsam yapayım bulamadım ve klavyeyi sattım

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıvı teması veya kablolarda yıpranma olmuş olabilir mi hocam?
kablo hep sabit sıvı teması şu oldu duvarı çamaşır suyuyla silerken fısfısla sıktım hep duvara ondan sonraki gün oldu sabah açtım pc yi öyle ama duvara sıktım klavyeye değil :) acaba bi ihtimal ondanmı etkilendi ne yaptı bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

benzerini James Donkey 610s ile yaşadım çözümü naparsam yapayım bulamadım ve klavyeyi sattım
bozuk klavyeyi nasıl satıcam :)

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
kablo hep sabit sıvı teması şu oldu duvarı çamaşır suyuyla silerken fısfısla sıktım hep duvara ondan sonraki gün oldu sabah açtım pc yi öyle ama duvara sıktım klavyeye değil :) acaba bi ihtimal ondanmı etkilendi ne yaptı bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bozuk klavyeyi nasıl satıcam :)
ben o şekilde olduğunu belirtip letgodan ucuza sattım durumu belirterek satabilirsiniz ticaret bu :) her şey mümkün

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Enes Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bak tuşlara üfleyince basıyor şuan sıknıtı yok takılan tuşa üflüyorum basıyor :)
buna bakım yapmak lazım wd40 sıksam nasıl olur .
veyahut bunu aliyim direk kompressör hava vurayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,321
Üyeler
164,475
Son üye
aloneadam
Top Bottom