Neler Yeni

Yardım Saber RGB Tuş Tutukluğu Yaptı

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
olay basit an itibariyle yarım yılını doldurmamış saber klavyemin d tuşu tutukluk yapıyor umarım teknik servis sorun çıkarmaz alacakların aklında bulunsun.
Kargo ücreti vs istenirmi?
Veya çözüm varmı? (sanmıyorum)

Son düzenleme:

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
olay basit an itibariyle yarım yılını doldurmamış saber klavyemin d tuşu tutukluk yapıyor umarım teknik servis sorun çıkarmaz alacakların aklında bulunsun.
Tutukluluk derken ne mesela? Benim w yum oyundayken bazen çalışmıyordu. Klavyenin içini aç temizle ben öyle yaptım düzelmedi sadece bir tık giderdi ondan 1 gün sonra sorunsuz çalışıyor nedenini anlamadım. Arada oluyor sonra tam takır çalışıyor

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
İstenmez önce firmaya yaz sana kargo kodu yolluyorlar o kodla ücretsiz gönderebilirsin.

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tutukluluk derken ne mesela? Benim w yum oyundayken bazen çalışmıyordu. Klavyenin içini aç temizle ben öyle yaptım düzelmedi sadece bir tık giderdi ondan 1 gün sonra sorunsuz çalışıyor nedenini anlamadım. Arada oluyor sonra tam takır çalışıyor
inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstenmez önce firmaya yaz sana kargo kodu yolluyorlar o kodla ücretsiz gönderebilirsin.
gönderirken istediler :(

Top Bottom