Normal hızlar. 12mbps interneti 8'e bölmeniz lazım.eski laptopumda hep 1.5 mb indirme alıyordum internetim 12mbps şimdi rog geçtim gen4 ssdli bunda da 1.5 mb alıyorum nasıl arttırabilirim
alt yapı yok adsl kullanıyorum8mbps=1mb/s 12mbps=1.5mb/s internet hizin o kadar zaten altyapin iyiyse paket değiştir.
telefonda 4.5 mb görğyor ondan sordumİnternet hızın zaten 1.5mb/s destekliyor hocam, sorun nerede anlamadım?
Bende 100mbps var 11.5-12 gibi değerler alıyorum.12 mbps doğal olarak 10 mbps bir şey bekliyorum ama bu sadece pclerde geçerli telefonlarda 4.5-5 mb indrme yapabiliyor
Hocam mbps ile mb farklı şeyler, telefonda mobil veri vs açık kalmıştır öyle bir indirme yapamaz o internet maalesef ki.alt yapı yok adsl kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefonda 4.5 mb görğyor ondan sordum
MB farklı Mb farklı biri MegaBayt diğeri Megabit. 8Megabit 1MegaBayt yapareski laptopumda hep 1.5 mb indirme alıyordum internetim 12mbps şimdi rog geçtim gen4 ssdli bunda da 1.5 mb alıyorum nasıl arttırabilirim
Hatalı gösteriyordur o adsl bağlantı Max 16mbps destekler yani gorecegin max değer 2mb/s olacaktır.alt yapı yok adsl kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefonda 4.5 mb görğyor ondan sordum