Berkyozclk
80+ Bronze
baska bir sey aklıma gelmiyo valla kusura bakma
kanka aklıma gelenleri denettirdim ama yine de olmamış aklıma baska bir şey gelmiyorKanka sen bu işten gerçekten anlıyor isen sana telefon numaramı yazayım buradan team dan kontrol et
Dostum ekranın 60hz olduğu için o oyun 100fps alsan bile 60fps gibi olacak. Rekabetçi bir oyun olsa 60 üstü daha iyi olurdu lol de gerek yok oyna bir şey olmazLolde bile 60 üstü alamayacak mıyım 144 Hz ekranlarda 1000 e yakın alıyorlar ama
Lolde bile 60 üstü alamayacak mıyım 144 Hz ekranlarda 1000 e yakın alıyorlar ama
Dert etmekten vazgeçtim ama yine de PC başına geçince dediğini yapacağım çözüldüyse yazarımDostum ekranın 60hz olduğu için o oyun 100fps alsan bile 60fps gibi olacak. Rekabetçi bir oyun olsa 60 üstü daha iyi olurdu lol de gerek yok oyna bir şey olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama yinede bunu izle belki sorunun çözülür
Hepinize çok teşekkürler sorun çözüldüMerhaba arkadaşlar elimde ryzen 5 3550H 8gb ram GTX 1650 mobile ekran kartlı 60 Hz ekranlı bir laptop var her oyunda 60 FPS alıyorum lütfen yardımcı olur musunuz teşekkürler.
video dakini yapınca mı düzeldi bende öğrenmiş olurumHepinize çok teşekkürler sorun çözüldü
Hem onu yaptım hem de forumdan olmayan biri AMD driver ı düzgün çalışıyor mu dedi düzgün çalışmıyormuş AMD driverına girmiyordu bile sildim tekrar kurdum onu 200 FPS civarı gördüm savaş dışı full grafikte sorun halloldu yani Nvidia ayarlarını otomatik şekilde tutarak hemdevideo dakini yapınca mı düzeldi bende öğrenmiş olurum
Hadi geçmiş olsun hocamHem onu yaptım hem de forumdan olmayan biri AMD driver ı düzgün çalışıyor mu dedi düzgün çalışmıyormuş AMD driverına girmiyordu bile sildim tekrar kurdum onu 200 FPS civarı gördüm savaş dışı full grafikte sorun halloldu yani Nvidia ayarlarını otomatik şekilde tutarak hemde