Neler Yeni

Çözüldü✓ Sabit 60 FPS alma sorunu

Wanda Maximoff

80+ Bronze
Kanka sen bu işten gerçekten anlıyor isen sana telefon numaramı yazayım buradan team dan kontrol et
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya herhangi biriniz Nvidia ayarları olsun diğer bilgisayar ayarları olsun biliyor iseniz numara vereyim team dan ayarlayalım arkadaşlar

Berkyozclk

80+ Bronze
Kanka sen bu işten gerçekten anlıyor isen sana telefon numaramı yazayım buradan team dan kontrol et
kanka aklıma gelenleri denettirdim ama yine de olmamış aklıma baska bir şey gelmiyor
baya bi insan bu foruma gelip sabit fps sorunu konusu actıgında her sorun genelde lolde oluyo ve bende aynı seyi söylüyorum duzeliyo ama sende duzelmemiş bilmiyorum baskas secenek

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Lolde bile 60 üstü alamayacak mıyım 144 Hz ekranlarda 1000 e yakın alıyorlar ama
Dostum ekranın 60hz olduğu için o oyun 100fps alsan bile 60fps gibi olacak. Rekabetçi bir oyun olsa 60 üstü daha iyi olurdu lol de gerek yok oyna bir şey olmaz

Lolde bile 60 üstü alamayacak mıyım 144 Hz ekranlarda 1000 e yakın alıyorlar ama
Ama yinede bunu izle belki sorunun çözülür

Son düzenleme:

Wanda Maximoff

80+ Bronze
Dostum ekranın 60hz olduğu için o oyun 100fps alsan bile 60fps gibi olacak. Rekabetçi bir oyun olsa 60 üstü daha iyi olurdu lol de gerek yok oyna bir şey olmaz

Ama yinede bunu izle belki sorunun çözülür
Dert etmekten vazgeçtim ama yine de PC başına geçince dediğini yapacağım çözüldüyse yazarım

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba

Wanda Maximoff

80+ Bronze
video dakini yapınca mı düzeldi bende öğrenmiş olurum
Hem onu yaptım hem de forumdan olmayan biri AMD driver ı düzgün çalışıyor mu dedi düzgün çalışmıyormuş AMD driverına girmiyordu bile sildim tekrar kurdum onu 200 FPS civarı gördüm savaş dışı full grafikte sorun halloldu yani Nvidia ayarlarını otomatik şekilde tutarak hemde

Owlore

80+
Hem onu yaptım hem de forumdan olmayan biri AMD driver ı düzgün çalışıyor mu dedi düzgün çalışmıyormuş AMD driverına girmiyordu bile sildim tekrar kurdum onu 200 FPS civarı gördüm savaş dışı full grafikte sorun halloldu yani Nvidia ayarlarını otomatik şekilde tutarak hemde
Hadi geçmiş olsun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,836
Üyeler
167,725
Son üye
Rakya
Top Bottom