04umut76
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,442
knkm nvidia kart ayarlarına bak nividia yönetim paneli varLoL ve pes 13 oynuyor şuan için ve 60 FPS alıyorum sadece ekran Hz 60 ondan olma durumu var mı
knkm nvidia kart ayarlarına bak nividia yönetim paneli varLoL ve pes 13 oynuyor şuan için ve 60 FPS alıyorum sadece ekran Hz 60 ondan olma durumu var mı
tmm da onu sınırsıza alman lazım
pcdeki donanım iyi oldugunda sınırsıza alınca sorun oldugu icin ekran hz ile eşitliyor insanlar
normalde her zaman sınırsız yapılır orası
Orayı internetten bakarak ayarladım istersen as atayımknkm nvidia kart ayarlarına bak nividia yönetim paneli var
knkm ben nvidia kart kullanmadım ayarlarını bilmiyorum ancak bilen biri varsa yardımcı olurlar ama oyunlardaki grafik ayaralarına bak ve hangi programı kullanıyorsun fps değerlerini görmek içinOrayı internetten bakarak ayarladım istersen as atayım
Nvidia kendi programını kullanıyorumknkm ben nvidia kart kullanmadım ayarlarını bilmiyorum ancak bilen biri varsa yardımcı olurlar ama oyunlardaki grafik ayaralarına bak ve hangi programı kullanıyorsun fps değerlerini görmek için
Ekran hızım 60 zaten 75 90 değil ki olamazda üst seçenek yok yani
kanka oyuna girip ayarlardan ekran yenileme hızını sınırsıza al duzelcek mi söyle biNvidia kendi programını kullanıyorum
yaw burası laptop ayarlarındaki ekran hz ayarı
lole gir ayarlardan bak diyorum sana ekran yenileme hızı icin
bu attıgın ayarla oynama sakın
Sınırsız da ve halen 60 da grafikleri düşük alsam dahi 60 dakanka oyuna girip ayarlardan ekran yenileme hızını sınırsıza al duzelcek mi söyle bi
oyun ayarlarının hepsni bi ss atabilir misin görüntü olanlarıMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sınırsız da ve halen 60 da grafikleri düşük alsam dahi 60 da
Lolde bile 60 üstü alamayacak mıyım 144 Hz ekranlarda 1000 e yakın alıyorlar amaEkran 60hz ise dert etmene gerek yok bence zaten yüksek fps alsan bile 60fps gibi gelecek
yok arkadasın dediği yanlıs diye biliyorumLolde bile 60 üstü alamayacak mıyım 144 Hz ekranlarda 1000 e yakın alıyorlar ama
oyun ayarlarının hepsni bi ss atabilir misin görüntü olanları