INTEL HD GRAPHICS FPS SORUNU

crown

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba rtx 4070 i7 14700hx laptop kullanıyorum intelin grafik kartını kullanıyor oyunlar düşük fps alıyorum bu yüzden intelin dahili grafik kartını devre dışı bırakınca da 144 hz ekran 60 hz sabitleniyor değiştiremiyorum

Merhaba rtx 4070 i7 14700hx laptop kullanıyorum intelin grafik kartını kullanıyor oyunlar düşük fps alıyorum bu yüzden intelin dahili grafik kartını devre dışı bırakınca da 144 hz ekran 60 hz sabitleniyor değiştiremiyorum
Grafik ayarlarından oyunlar için yüksek grafik modunu seçtin mi?

Hp victus 16 yok diye biliyorum
Cihazı Performans moduna geçirmen lazım ama nasıl yapacağını bilmiyorum üzgünüm normalde tüm grafik ayarlarını performans kartına çekince sorun çözülüyordu sende sürekli intelle başlatılıyor. Ayrıca ekranın intele bağlıymış onu devre dışı bırakınca ekranın 60a düşmesi ondan

nvidia conatiner sıkıntısı kardom bu model fark etmeksizin çoğu laptop da olan bişi. nvidia app den 1-2 oyun aç hala aynı ise kayıt defterinde sıkıntı olduğu için yapar en temizi formatı bas çünkü ben elime geçen her cihazda öyle düzelttim.

Dahili grafiği devreden çıkaramazsın ekrana görüntüyü o veriyor, cihazda MUX varsa ekrana ekran kartının görüntü vermesini sağlayabilirsin MUX yoksa Nvidia yazılımından ayar yapacaksın dahili grafik görüntüyü verecek oyun grafiğini kart işleyecek.

Omen Gaming Hub'ı indir. Yüklüyse aç.
1752960235061.webp

Şu sekme varsa resimde ki seçili ayarı sen de yap. Bu sekme yoksa cihazda MUX olmayabilir. Nvidia denetim masasından ayar yap.

Windows grafik ayarlarından oyunu bulup sadece kullanacağı grafik kartını nvdia yani yüksek performans kartı seçeceksin oldu bitti.

Ekler

• images (6).webp
    images (6).webp
    10 KB · Hit: 10
  • images (5).webp
    images (5).webp
    24.1 KB · Hit: 11
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,460