Grafik ayarlarından oyunlar için yüksek grafik modunu seçtin mi?Merhaba rtx 4070 i7 14700hx laptop kullanıyorum intelin grafik kartını kullanıyor oyunlar düşük fps alıyorum bu yüzden intelin dahili grafik kartını devre dışı bırakınca da 144 hz ekran 60 hz sabitleniyor değiştiremiyorum
Nvidia denetim masasından seçmeme rağmen intel hd graphicsi kullanıyor oyunlarGrafik ayarlarından oyunlar için yüksek grafik modunu seçtin mi?
Laptopun kendi yazılımı var mı?Evet ona rağmen düşük fps
Hp victus 16 yok diye biliyorumLaptopun kendi yazılımı var mı?
Cihazı Performans moduna geçirmen lazım ama nasıl yapacağını bilmiyorum üzgünüm normalde tüm grafik ayarlarını performans kartına çekince sorun çözülüyordu sende sürekli intelle başlatılıyor. Ayrıca ekranın intele bağlıymış onu devre dışı bırakınca ekranın 60a düşmesi ondanHp victus 16 yok diye biliyorum
Dahili grafiği devreden çıkaramazsın ekrana görüntüyü o veriyor, cihazda MUX varsa ekrana ekran kartının görüntü vermesini sağlayabilirsin MUX yoksa Nvidia yazılımından ayar yapacaksın dahili grafik görüntüyü verecek oyun grafiğini kart işleyecek.Merhaba rtx 4070 i7 14700hx laptop kullanıyorum intelin grafik kartını kullanıyor oyunlar düşük fps alıyorum bu yüzden intelin dahili grafik kartını devre dışı bırakınca da 144 hz ekran 60 hz sabitleniyor değiştiremiyorum
Victuslar için uyumlu mu?Omen Gaming Hub'ı indir. Yüklüyse aç.
Alıntıyı görüntüle
Şu sekme varsa resimde ki seçili ayarı sen de yap. Bu sekme yoksa cihazda MUX olmayabilir. Nvidia denetim masasından ayar yap.
Ben de Victus 16 kullanıyorum, uyumlu.Victuslar için uyumlu mu?