Sabit diski bilgisayar algılamıyor

Trool

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
421
Toshiba p300 aldım geldi montajını falan yaptım ama d diski olarak bir türlü gözükmüyor. Bi yerde yanlış mı yapıyorum? Sata kablosu ile denedim her iki ucuda farklı şekillerde taktım. Ssd den çıkan güç kablosunun devamında bir kaç çıkış daha var onlarla da denedim. Yardımcı olursanız sevinirim

Bilgisayarıma sağ tıklayın, yönet diyin. Çıkan pencerede disk yönetimi sekmesini bulun. Orada biçimlendirilmemiş diskinizi isim vererek biçimlendirin

Toshiba p300 aldım geldi montajını falan yaptım ama d diski olarak bir türlü gözükmüyor. Bi yerde yanlış mı yapıyorum? Sata kablosu ile denedim her iki ucuda farklı şekillerde taktım. Ssd den çıkan güç kablosunun devamında bir kaç çıkış daha var onlarla da denedim. Yardımcı olursanız sevinirim
format atarken biçimlendirmeniz veya bilgisayarım kısmından biçimlendirmeniz gerekiyo diye biliyorum

Ekler

• IMG_20210710_163902.jpg
    IMG_20210710_163902.jpg
    1.7 MB · Hit: 28
GPT yapmanızı öneririm. GPT daha performanslı ve UEFI kurulum yaptıysanız GPT yapmak zorundasınız

Bu rehberin ilk 3 adımını uygulayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,686
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri