hocam 100 mbps lik tarife alsam40-50 arasinda deger alabilirmiyimMilleni önermeye geldim ben yine
https://donanimarsivi.com/forum/konu/millenicom-baglanma-suerecim.151921/
Kafana takılan sorun varsa cevaplayabilirim
Altyapınızı sorgulayınhocam 100 mbps lik tarife alsam40-50 arasinda deger alabilirmiyim
o senin altyapınla alakalı bir şey biz tahmini bir şey söyliyemeyizhocam 100 mbps lik tarife alsam40-50 arasinda deger alabilirmiyim
türktelekom altyapisi var bana 46 mbps a kadar altyapi oldugnu soyledilerAltyapınızı sorgulayın
ekstra olarak türknetten sürekli olarak kopma oldugu icin gecmek istiyorum sizde oyle problemler varmi?Milleni önermeye geldim ben yine
https://donanimarsivi.com/forum/konu/millenicom-baglanma-suerecim.151921/
Kafana takılan sorun varsa cevaplayabilirim
ekstra olarak türknetten sürekli olarak kopma oldugu icin gecmek istiyorum sizde oyle problemler varmi?
türktelekom altyapisi var bana 46 mbps a kadar altyapi oldugnu soylediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekstra olarak türknetten sürekli olarak kopma oldugu icin gecmek istiyorum sizde oyle problemler varmi?
45 mbps cikiyorİnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
Altyapın 45 destekliyorsa 45e kadar alırsınhocam 100 mbps lik tarife alsam40-50 arasinda deger alabilirmiyim
Bende öyle problemler olmadı şimdiye kadar ama küçük hız düşmeleri oldu anlık olarakekstra olarak türknetten sürekli olarak kopma oldugu icin gecmek istiyorum sizde oyle problemler varmi?
türktelekom altyapisi var bana 46 mbps a kadar altyapi oldugnu soylediler
keske bendede oyle olsa bir giitimi modemi acip kapatincaya kadar gelmiyor hatta dun gitti modemi defalarca acip kapatmama ragmen daha gelecekAltyapın 45 destekliyorsa 45e kadar alırsın
Bende öyle problemler olmadı şimdiye kadar ama küçük hız düşmeleri oldu anlKeske bendede öyle olsa internet gidince
Çok olmadı 1 aydan biraz fazla oldu gecelikeske bendede oyle olsa bir giitimi modemi acip kapatincaya kadar gelmiyor hatta dun gitti modemi defalarca acip kapatmama ragmen daha gelecek
hocam ne kadardir milennicom dasin.